Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
310
2796d1b90b0bd5bfbf38551e7ad276d9
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: 2009-02-09 15:45:15)

Alexander Mayborn

13.15 R.I.P....för alltid hoppas jag

Får börja med att bara tacka alla som var på studan igår för en skön inramning.
Kul med vinst över ett så bra lag som Vetlanda, våran andra halvlek är faktiskt helt magiskt bra, sjukt kul att spela bandy då. Sen är jag övertygad om att Vetlanda är bättre än vad dom var igår och kommer höja sig ett antal snäpp i slutspelet.

Igår fick jag spela klockan 17.00 och ingen är lyckligare för de än just jag. Tror näst intill alla bandyspelare vill begrava den gamla klassiska bandytiden 13.15 för gott. Läser på olika forum om supportrar som tycker det är katastrof att vi inte spelade 13.15, ska ta och ställa lite frågor till er så kan ni gärna besvara dom här nedanför.

Tror ni det hade blivit lika bra spel igår om vi spelade kvart över ett?

Det regnade, det var några plusgrader, isen hade varit bedrövlig. Vi som bandyspelare tränar på kvällstid och kroppen är inte van att ta ut sig max och presetera på topp klockan kvart över ett.

Mer folk klockan kvart över ett skriver många. Haha jag kan inte annat än skratta. Jag måste fråga mig vad gör en bandysupporter på en söndag klockan 5 som gör att han/hon inte kan ta sej till matchen? Klockan kvart över ett däremot är näst intill enda gången barnfamiljer kan ta sig ut och veckohandla, gå i köpcenter mm.

Samma folk som skriver att bandy ska spelas kvart över ett på söndagar är garanterat samma folk som vill att bandy ska spelas ute. Det är lätt att glömma alla träningar vi gör under dåliga förhållanden. Av 6 träningar i veckan, kanske 2 (på sin höjd) görs under bra förhållanden....glöm inte de alla "tyckare".

Men glöm nu inte att jag älskar er alla ändå och att det är sjukt kul att ni bryr er:)

Nu ska jag fika lite å sen ska jag ta en funderare om jag som hyfsat nybliven singel ska ta och bjuda med UNT´s lokalidrottsskvallerbloggare Thuré på en liten dejt, kanske dags att hon börjar få upp ögonen för uppsalas hetaste idrottsmän för tillfället....Sirius bandy. Annars får hon ta å bjuda mej på en drink på BJ efter säsongen istället......fidel castro Maria!


/ 16

Posten senast uppdaterad 9 feb 2009 kl. 15:45

Annonser


51