Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
186
9b4da7414fc0a22422082f85fb631fd3
Tillbaka

Olle Gabrielsson

2 matcher 2 poäng

2 av 26 matcher spelade. Det är en lång och spännande resa och kul kommer det att bli!! Kul med första hemmamatchen, bra  med folk, fyrverkerier och 2 pinnar. Innan matchen åkte hela truppen upp på Eklundhof för att snabbt visa upp oss för sponsorer, det var häftigt med  så mycket folk där. Roos berätta att första gången han var på sponsorträff var det 18 pers där nu var det över 180!! Roos såg verkligen ut att trivas och om inte vår marknadsansvarige sagt till honom att snabba på lite med ”intervjuerna” hade vi nog inte kommit tillbaka till Studan innan matchstart. Känns som att föreningen är på gång framåt, det ger extra energi till oss spelare, tyckte vi visade det i första halvlek igår. Sen vill vi ju givetvis att publiken skall få valuta för pengarna så vi tänkte göra det lite spännande….

Mycket matcher nu, imorgon skall vi upp till guldbyn och få spela i hall, alltid roligt. Vi har gjort bra matcher i byn sista åren. Det skall vi göra i morgon också. Jobba med våra grejer så får vi se hur långt det räcker. Sen är det Villa på söndag, kommer nog bli en riktigt kul match att både spela och titta på. Villa brukar ju alltid bjuda upp med bra fart och offensiv tanke.

Måste släppa veckans ”citat” Håkan ”hockey” Kyller till grabbarna innan Motala matchen: ”tänk på att bollen stutsar i sagen”. No shit Håkan!!


// Olle

Posten senast uppdaterad 3 dec 2008 kl. 20:24

Annonser


51