Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1222
3d5a526a61b66dc5ce8e69f9473be932
TillbakaFoto: Patrik Karlsson (UPD: 2012-06-28 11:23:56)

Foto: Patrik Karlsson

20-årige Ilja Grachev väljer Sirius Bandy

Ilja som är född 1991, har redan hunnit med spel i Elitserien med Vänersborg och ett rysslandsäventyr. Han representerade föregående säsong Zorkij i den ryska staden Krasnogorsk i Moskvas utkanter.

Sirius Bandy och Ilja har haft en dialog under en längre tid och diskuterat en eventuell flytt till Uppsala. Nu är det alltså klart att Ilja kommer att representera Sirius Bandy den kommande säsongen.


Assisterande tränare Olle Gabrielsson kommenterar:
”Jag tycker att det är väldigt kul att vi knutit upp Ilja till Sirius Bandy i vinter. Ilja är en ung spelare med stor potential. Han är en spelare med bra klubbteknik och god passningsklubba som vill sätta andra i spel. Han kan spela på flera positioner men har främst spelat ytterhalv och mittfältare tidigare.
Jag har haft samtal och träffat Ilja sedan en tid tillbaka. Det har växt fram att han ser en stor möjlighet i att fortsätta utvecklas i vår miljö. Därför känns det extra inspirerande att han väljer att komma till oss. Vi ska göra allt vi kan för att hjälpa honom i hans fortsatta karriär.”


Ilja Grachev kommenterar;
”Det känns oerhört inspirerande att komma till Sirius Bandy. Jag känner att jag vill vara med på den resa som Sirius Bandy har påbörjat. Det är en klubb med lång historia och en härlig grupp.
Jag valde också Sirius Bandy för att det finns goda möjligheter till en hall där isen ligger blank varje gång. Det är också en skön känsla att glida ut på Studenternas under ett strålande publikstöd.
Uppsala som stad lockar mig också väldigt mycket. Jag kommer att kombinera bandyn dels med studier, som spelade en stor roll i mitt val, men även lite jobb vid sidan av.”

Posten senast uppdaterad 28 jun 2012 kl. 11:23

Annonser


51