Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
193
f30361f7541bf4f9cf2c1b71b8678bda
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: 2008-12-04 16:46:03)

Alexander Mayborn

Afasi & Filthy och en tvättmaskin

Speluppehållet har påverkat oss alla i truppen, fast på olika sätt.
Medans vissa njöt av en spel och träningsledig onsdag hade vissa svårt att veta var dom skulle göra all av överskottsenergi. 2 av dessa var jag ute och skulle köpa en tvättmaskin med igår.
 
8.03 ringer telefonen och väcker mig ur min underbar dröm. Anderas Werner har fått hem ett reklamblad där en mycket billig tvättmaskin finns med. Han förklarar att tvättmaskinen skall inhandlas på kvällen. Efterrsom vi är träningslediga på kvällen så tackar jag ja till att åka med...kanske de största freakshowbeslutet.....någonsin.
 
Olle åkte med också, detta skulle visa sig skapa en hel del sjuka händelser.
 
Sjuk Händelse nummer 1: Werner kör ända till stockholm innan han insett att vi kört 12 mil åt fel håll
Sjuk händelse nummer 2: Werner kör finsk sauna i firma bilen, både jag, olle och hunden Ozzy lider i stort sett hela resan. Who needs charter when you got Mr.Werner?
Sjuk händelse nummer 3: Olle drar ner mössan på ett barn i 3års åldern inne på MAX Hamburgeställe
Sjuk händelse nummer 4: Olle fäller samma barn med vilje, barnet börjar gråta men som tur är missar barnets mamma och pappa händelsen.
Sjuk händelse nummer 5: Olle försöker även fälla en gammal farbror men misslyckas......tur
 
 
Kunde räknat upp en del sjukare saker men jag kan fan i mej inte med.....inte ens jag liksom.
 
Sitter och jobbar Sirius Bandys "gratismatch a.k.a 3-kronorsmatchen" mot Sandviken fredagen den 19 December. Tacksamt jobb nu när vi spelat så bra de senaste och intresset är stort när man ringer runt bland företagen. Underbart sköna männsikor det finns här i Uppsala måste jag få säga.
Kommer bli över 1500 åskådare mot SAIK, ni vet var ni hörde de först. Om det blir mindre lovar jag personligen att spela en match utan suspensoar.
 
Snart dags för träning sedan drar man till Katalin ikväll för att kolla in mina homeboys, uppsalas stolthet, Herbert och Magnus a.k.a Afasi & Filthy. Måste vara kul för dom att jag kommer och kollar som är så rap av mig.
24 årig bandyspelande grabb från en lycklig proggfamilj i Vänersborg. Vars flickvän älskar Andra Avenyn och Loppmarknader samtidigt som mina vänner blivit oslo-svenskar(värsta folksorten)  
Är det bara jag som ser likheten mellan mig och Dr.Dre, Rick Ross, Lil Wayne och resten va grabbarna från andra sidan atlanten?
 
Men när Afasi och Filthy senast spelade i Vänersborg fick dom den äran att sova över i mitt pojkrum(bodde väldigt länge hemma hos mor å far....förlåt morsan) Där låg vi 8 pers på mitt pojkrum i blåsut, mamma gjorde frukost dagen efter och just då funderade jag över om även Snoop, Nas och resten av grabbarna inte också skulle må bra av lite medelklasskärlek från Sverige?? Dom verkar så hårdaå något sätt.......
 
Hoppas förresten att jag får med mig Hellqvist ikväll, vet ju vilket stort fan han är av hip-hop.
 
Dagens Youtubklipp:  http://www.youtube.com/watch?v=n2EkE-WFUhA
Man behöver faktiskt inte kunna sjunga för att göra sångkarriär, lyssna bara på svärsmorsdrömmen himself......freakshow!

 Piiz Out!

Se tidigare blogginlägg

Posten senast uppdaterad 4 dec 2008 kl. 16:46

Annonser


51