Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
311
10aaece62aae2b3a926932293dcbaa0f
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: )

Alexander Mayborn

Akon, Baren-Baren och Djävulskt med damer på Birger

Kul att många av er läsare skrev vad ni tyckte och jag köper att ni gillar att stå ute och kolla när det är perfekta förhållanden, men fortsätte vi spela ute kommer ni i framtiden inte ha några spelare att kolla på. Hur många föräldrar i dagens bekväma samhälle tycker det är mysigare att stå bredvid isen i snålblåst å regn när barnen tränar bandy? Inte lätt att konkurrera med tex innebandyn där föräldrarna kan sitta på läktaren och småsnacka medans dom dricker lite kaffe.
 
Elitbandy finns inte i uppsala om 3-4 år om nu inte politikerna bestämmer sej för att det skall byggas en hall, det är vad jag tror, och jag brukar för det mesta ha rätt.....så länge det inte handlar om tips å trav och hur ofta jag har rätt....ouuueeh!
 
Kan också säga att sol e bedrövligt att spela i. Ser inte en bo
 
Såg att Thurés polare gick vidare en bit i idol.....min polare vann skiten (avskyvärt program för övrigt), kanske spelar vi helt enkelt i olika divisioner så de kanske inte hade funkat ändå, jag menar, hon fick VIP-kort på BJ, jag fick nyss ett vip-kort hemskickat som damp ner i brevlådan......PANG! VIP på baren-baren, det går fanimej inte att slå!
 
"Kasta tärning på baren baren, var är baren? där är baren"
 
Det var nån som undra vart man hookar upp med oss bandyspelare....tyvärr får du nog vänta tills efter säsongen för vi springer inte på krogen mitt under säsongen.......men efter säsongen kan du hitta oss på dessa ställe: Baren Baren (självklart), Sälen (Endast i stugan), Färjan (håkans bar), Waynes Coffee (i hörnet), BJ (Djävulskt med damer på Birger) eller i Kyllers källare.
 
NU ska jag fika med en jävligt trevlig reporter på UNT faktiskt.
 
Dagens kluriga: Vem av bröderna Sixtensson i Lidköping har ett obefintligt skott och håller på att lösa upp LAIK i högsta serien??
 
Dagens youtubeklipp kommer gå hett i min cd efter säsongen i thailand kan jag lova....åh herregud akon du kan ju...fortfarande: http://www.youtube.com/watch?v=hKUwxXgz2RM
 
/16

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51