Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1965
72f2bfb6c1a72de385fa0a2b637504b1
TillbakaSirius firar med hemmapubliken. Foto: Kenta Jönsson (UPD: 2015-03-01 16:02:45)

Sirius firar med hemmapubliken. Foto: Kenta Jönsson

Andra segern i rad i kvalserien

Inledningen av matchen var ganska händelsefattig. Gripen satsade på ett försvarsspel som gjorde det svårt för Sirius att ta sig igenom. Stundtals lyckades man dock göra det - framförallt genom fina genomåkningar där försvarare efter försvarare dribblades bort av Putte Johansson och Ilja Grachev. Men det dröjde tjugo minuter innan man fick in bollen - första målet gjordes av Tobias Andersson på pass från just Putte Johansson. Dock trycker Gripen på och kvitterar strax efter på hörna.

Det dröjer till andra halvlek innan siffrorna på resultattavlan ändras. Gripen inleder bäst och gör rättvist 1-2 i den 61:a minuten. Men Sirius är inte sena att svara utan Patrik Johansson gör sitt fjärde mål på två matcher tre minuter senare. Blåsvart är nära att göra ett riktigt klassmål genom en boll som studsar framför målvakten och sedan flyger över densamma för att till slut slå i ribban.

Ett mål till hinner dock hemmalaget göra. I slutet av matchen är det oavgjort och Sirius fixar straff. En situation som är påfallande lik situationen för två år sedan - dock betydligt mindre avgörande och dramatisk. Men Hammarström sätter straffen och Sirius vinner med 3-2.

/Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad 1 mar 2015 kl. 16:02

Annonser


51