Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1191
71d81fe10d798b18476a8ad58bb78262
Tillbaka (UPD: 2012-04-17 20:15:22)

Andreas Eskhult i ny helhetslösning med Sirius Bandy

Sirius Bandys klubbchef Magnus Berglund kommenterar;
”Att vi lyckats rekrytera Andreas i den här helhetslösningen känns som en viktig pusselbit då vi tar vårt nästa steg i Sirius Bandy. Den här har varit på gång en tid och Andreas har bakom kulisserna jobbat med rekryteringsfrågor, men det är först nu vi konkretiserat de olika rollerna. Det innebär att vi nu ser Andreas mer eller mindre på heltid hos oss. Han kommer att fortsätta vara en drivande spelare på planen, samtidigt som han också kommer att ingå i ledningsgruppen för A-laget i nära samarbete med mig.

Så här långt har det varit roligt att se Andreas i den här delvis nya rollen där han målmedvetet och fokuserat ser till att saker händer. Jag tror att Andreas kommer att åstadkomma mycket gott för oss.

I ledningsgruppen för A-laget ingår dessutom Olle Gabrielsson. Just nu och under våren är det i första hand Andreas och Olle som lägger mycket tid, kraft och energi med att rekrytera spelare till laget. Jag fokuserar mer på att leda organisationen, affärsplaneringen och förankringen med nästa steg fram till årsmötet. Under hösten kommer Andreas dessutom ha en roll på marknadssidan under Kaveh Sarvari.”

– Som spelare känner jag att jag fortfarande kan bidra och göra skillnad på en hög nivå, säger Andreas Eskhult. Det känns riktigt kul och jag är motiverad att satsa vidare utifrån de förutsättningar som finns på plats med bl.a. Relitahallen, omklädningsrummet och tillsammans med de spelare som kommer forma nästa års trupp.

-Utifrån min roll i ledningsgruppen i A-laget är det inspirerande att kunna vara med och bidra med förändringar tillsammans med Magnus och Olle. Dessutom gillar jag mötet med människor och det ska bli roligt att kliva in och anta utmaningen tillsammans med Kaveh på marknadssidan, avslutar Eskhult.Posten senast uppdaterad 17 apr 2012 kl. 20:15

Annonser


51