Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
481
2bd25468321922e9ed14cefcd3d6becf
Tillbakafokuserade Siriusspelare! (UPD: 2009-12-25 18:37:11)

fokuserade Siriusspelare!

Annandagsbandy på NCC Studenternas.

Falulaget har ännu inte rosat marknaden och har än så länge endast en seger och den segern kom i bortamatchen mot Katrineholm. Då vann laget med uddamålet 5 - 4. Sirius har ju som bekant, redan spelat i Falun och gick segrandes ur den matchen fastän det satt hårt inne. Falun hade länge  1 - 2 och inte förrän i den 79:e matchminuten kunde Sirius gå ifrån. Siriusspelarna gjorde några mål och gick ifrån till 5 - 2. Både Erik Sundin och Christian Mickelsson gjorde vardera två mål. Lars Fall gjorde tidigt det första målet. Men nu är det en ny match, och vi hoppas på en spännande tillställning med ett härligt spel.

Siriusbandy.se pratade med sirius assisterande tränare Mats Söderman, som kunde ge det senaste om truppen. Klart redan nu är att Viktor Broberg inte kommer att spela. Detta på grund av en revbensskada. Joachim Boivie har opererat sin näsa och det finns en del frågetecken angående hans spel. Klartecken kommer i morgon, men om vi känner Jocke rätt så  krävs det en hel del innan han kastar in handduken. Klart är att Hugo och Micke spelar i morgon. Mitt under tillkomsten av den här artikeln ringde kapten Pierre Roos upp och vi fick tillfälle att höra vad han hade att säga inför matchen.

Du har ett förflutet i Falu BS. Känns det något speciellt att möta dem?
- Nej, inte alls. Det finns inga spelare kvar sedan jag spelade där. Det som är speciellt i morgon är just det att det är annandagsbandy.
Klart är att Viktor inte spelar och att Jocke kommer att lämna besked i morgon. Har ni kunnat träna bra under "ledigheten"?
- Ja, det har varit kul. Vi har bjudit in en hel del yngre spelare som har fått vara med och tränat. Vi har bland annat kört en del skridskoträning. Vi har tränat på, haft riktig bra träningar.

Siriusbandy.se önskar Sirius lycka till och hopp om ytterligare en hemmavinst. Vi hoppas också att det kommer en hel del publik som kan vara med och heja fram vårt blå-svarta lag.

Väderprognosen säger att det kommer att bli -2 grader och ett lätt snöfall. Blötsnö på isen gör den svårspelad så vi hoppas på en torr och kall snö som inte fryser fast, allra helst uppehåll under matchen. Vinden kommer att bli 5 m/s, nordost. Svenskaspel ger 13 gånger insatsen för faluvinst. Däremot ger de knappast pengarna tillbaka vid Siriusvinst. 1.02 gånger insatsen utbetalas. Med andra ord håller Svenskaspel Sirius som stora favoriter och det baseras säkert på att Sirius än så länge är obesegrade på NCC Studenternas.

 

Posten senast uppdaterad 25 dec 2009 kl. 18:37

Annonser


51