Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1633
7207a1b6b633986b42dc93f3f0e46a42
TillbakaVästra Sidan stöttade trots förlust. Foto: Kenta Jönsson (UPD: 2013-11-26 22:19:53)

Västra Sidan stöttade trots förlust. Foto: Kenta Jönsson

Ännu en förlust för Sirius

Inledningen av matchen präglas av ett relativt snabbt spel där bägge lagen trycker på. Första målet kommer efter redan sex minuter då Vänersborg tar ledningen genom Alexander Zitouni. Vänersborg fortsätter därefter att trycka på och skapa chanser, detta medan Sirius intar ett lite mer defensivt läge, även om blåsvart också får sina lägen. Dock saknas effektiviteten.

Till slut slinker ändå bollen in, tjugo minuter efter Vänersborgs ledningsmål målar Ted Wiklund i Sirius på Patrik Eidenerts passning (frislag). Men Vänersborg är inte sena att svara; "Jocke" Hedqvist sätter bollen säkert två minuter senare på straff. 

Spelet har hela matchen varit rätt så tufft, och detta syns särskilt i den sista delen av första halvlek där många utvisningar delas ut. Det hinner även bli ännu ett mål; Vänersborg ökar på sin ledning till 3-1 i den 39:onde minuten. Detta genom Emil Viklund, som för övrigt kort därefter blir utvisad för hög klubba. 

Första målet i den andra halvleken kommer ännu snabbare än i den första; redan i den 47:e minuten målar Vänersborg återigen efter ett Siriusslarv. Hedqvist tar chansen och dundrar in bollen i mål. Detta då Vänersborg är två man mindre på plan.

Sirius försöker men Vänersborg är helt enkelt snäppet bättre och sätter sina chanser. Det finns några individuella kvaliteter i Siriuslaget, men sett till det hela gör Vänersborg en bättre match. 1-5 kommer i den 57:e minuten och Sirius begär då time out.

Därefter lyckas Sirius samla sig litegrann och får hålla mer boll, dock skapar man inte många farliga målchanser. Spelet fortsätter att vara ruffigt och det är en del slarv, framför allt från Sirius håll.

I slutet av matchen rinner det iväg; på sju minuter gör Vänersborg fyra mål, och ställningen i den 86:e minuten är 1-9 till bortalaget. Sirius lyckas få in ett tröstmål i den 89:e minuten genom Joel Wigren, men Vänersborg vinner rättvist matchen med 9-2.

Sirius-Vänersborg 2-9 (1-3)
Utv. min: 15-30
Publik: 603
Målen Sirius: Ted Wiklund, Joel Wigren


/Magdalena Carlstedt


Posten senast uppdaterad 26 nov 2013 kl. 22:19

Annonser


51