Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1541
e498dfbd3c68f02dde99ad1536891435
TillbakaFoto: Kenta Jönsson (UPD: 2013-08-23 11:02:53)

Foto: Kenta Jönsson

Äntligen diagnos för "Putte"

Sedan VM-uppehållet i januari har "Putte" inte kunnat tränat fullt och har under stora delar av tiden varit väldigt begränsad i sin träning vilket gjort att löpning och skridskoåkning har varit uteslutet. Tidigare slät röntgenbilder och magnetröntgen har inte visat något fel trots fortsatt smärta i den vänstra ljumsken och höften. Efter att ha tagit nya bilder på Akademiska i Uppsala har nu läkarna antagligen hittat problemområdet. 
- Det finns en pålagring på den vänstra sidan av symfysen som ger tecken på en inflammation. Detta beror ofta på överbelastning och tar tid att läka säger Einar Hellqvist, lagläkare i Sirius Bandy. 

"Putte" var hos Hellqvist på fredagsmorgonen och tog en kortisonspruta som ingår i behandlingen som räknas ta 3-4 månader. Under tiden kommer han även att äta Voltaren och träna utan belastning på det inflammerade området. 
- Jag är glad att äntligen ha fått en diagnos. Förutom att jag missat mycket matcher och träning så har det varit väldigt frustrerande att inte veta vad problemet sitter och att jag inte har blivit bättre på flera månader. Jag kommer komma tillbaka och jag längtar efter att få glida ut på Studan i det blåsvarta stället igen, det är det som driver mig säger "Putte" Johansson. 

/Redaktionen 

Posten senast uppdaterad 23 aug 2013 kl. 11:02

Annonser


51