Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1693
ef67696870e52f0a35fc64be759715fb
TillbakaÄntligen var det jubel på Studan. Foto: Kenta Jönsson (UPD: 2014-01-19 11:29:48)

Äntligen var det jubel på Studan. Foto: Kenta Jönsson

Äntligen hemmaseger!

Sirius tog emot topplaget Västerås och spelade med en väldigt bra defensiv redan från start. Trots många ändringar i laget så lyckades blåsvart styra upp det bra och vikarierande liberon, Victor Lundberg var väldigt bra på sin nya position. Med i laget fanns också Viktor Broberg som gjorde comeback. Han var inblandad i många situationer och tog ansvar direkt. 
Västerås klev upp högt i banan men Sirius lyckades oftast spela sig ur situationerna. Under första halvlek skapades det inte många chanser åt något håll och ställningen var lite ovanligt 0-0 i halvtid. 

Andra halvlek startade med ett liknande spel från båda lagen men Sirius spräckte matchens nolla när Patrik Eidenert fint spelade fram Johan Andersson som fri med Andreas Bergwall inte gjorde något misstag, 1-0 till Sirius efter 58 minuter. 
Västerås verkade vakna lite och la i en växel till med Tobias Holmberg i spetsen och drygt tio minuter senare var det han som kvitterade på ett fint vinkelskott från vänster. 
Sirius hade inte gett upp och började skapa en hel del chanser i slutet av matchen. Med en kvart kvar får Sirius straff som Klas Nordström skjuter i ribban, returen tar Johan Andersson som gör sitt andra mål för matchen, ett mål som ger Sirius säsongens första hemmaseger.

Media om matchen:

Sirius-Västerås 2-1 (0-0)
Mål Sirius: Johan Andersson 2
Publik: 610 
Utv min: 10-10
Hörnor: 6-10

Posten senast uppdaterad 19 jan 2014 kl. 11:29

Annonser


51