Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
998
73f8ddd9de6a8545bb03dadaa00e7f3a
TillbakaImorgon kliver spelarna ut på Studan igen (UPD: 2011-11-01 09:44:44)

Imorgon kliver spelarna ut på Studan igen

Äntligen premiär!

För drygt åtta månader sen tog sig 3600 personer till Uppsalas mest kända idrottsplats, Studenternas IP. Sirius Bandy tog emot Bollnäs i den fjärde kvartsfinalen men föll mot den blivande finalisten. Ikväll är ni som var där då, med flera, återigen välkomna till Studan för bandymatch. Sirius tar emot nykomlingen från Göteborg, GAIS Bandy. 

GAIS Bandy bildades så sent som 2005 då man tog över göteborgslaget Höjdens plats i divison 1. Resan till eliten har gått snabbt och på vägen har man bland annat fått hjälp av den tidigare förbundskaptenen Kenth Hultqvist, man har också skaffat sig en bandyplan, mitt i centrala Göteborg - på Heden. Bättre spelare har kommit för varje år och förra året värvades en av världens bästa, Magnus Muhrén. Samtidigt har även vissa spelare varit med under nästan hela resan. Olle Hultqvist, Kenths son är en av dem.

GAIS har gjort bra ifrån sig under försäsongen där man bland annat tog sig till semifinal i Svenska Cupen där man spelade jämnt mot Hammarby. Ett imponerande resultat för en nykomling.

Sirius har för första gången haft tillgång till bandyhall där man nu har tränat sedan mitten av september. Relitahallen har gjort att laget har kunnat planera sin träning bättre och att samtidigt träna med kvalité. Samtliga spelare är friska och alla är redo för premiär.
Under torsdagskvällen tränade laget på Studenternas för att känna på den nylagda isen som var helt okej med tanke på vädret. +7 grader.

Truppen till matchen:
1. Kyller, 4.Johansson, 7.Werner, 8.Sundin, 9.Hellqvist, 11.Fall, 14.Spjuth, 16.Hydling, 20.Eskhult, 21.Jacobsson, 22.Mickelsson, 24.Helin, 27.Boivie, 34.Säleby, 55.Berglund (jr)

Matchfakta:
IK Sirius - GAIS Bandy
Fredag 28 oktober
Studenternas IP - kl.19:00

Posten senast uppdaterad 1 nov 2011 kl. 09:44

Annonser


51