Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1152
335258fb77cddbd3e4a4dd9de5268a0e
TillbakaErik Sundin ställs mot sin yngre bror imorgon (UPD: 2012-02-20 21:42:49)

Erik Sundin ställs mot sin yngre bror imorgon

Avgörande match mot GAIS på Heden

GAIS har varit en överraskning under säsongen där laget trots dåliga träningsförhållanden och inställda matcher pga vädret nere i Göteborg har tagit många segrar och var länge med i slutspelskampen. Lagets stora stjärna Magnus Muhrén har varit i riktig god form under säsongen och många andra spelare har imponerat som till exempel Olle Sundin (lillebror till Erik Sundin), Jacob Bucht och lagkaptenen Henrik Korén. GAIS har spelat ihop 22 poäng, ett mer än Sirius vilket innebär att det endast är seger som gäller för blåsvart för att ta sig förbi GAIS i tabellen. 

IFK Vänersborg-GAIS Bandy 5-3
GAIS Bandy-Sandviken 3-4
Hammarby-GAIS Bandy 3-4

Sirius tog en viktig seger mot Västerås när de blåsvarta kämpade bäst under svåra förhållanden på Studenternas. I senaste mötet mot "makrillarna" från Göteborg så spelade man 1-1 på hemmaplan i årets elitseriepremiär i en match där inget av lagen bjöd på någon bra bandy på en hoppig is. Arena Heden blir en ny erfarenhet för alla i laget utan Patrik "Putte" Johansson som tidigare kvalat mot GAIS med IFK Kungälv. 
- Det är arenan tillsammans med Zinken och Studan som har bäst läge i bandysverige, men planen är ganska liten och belysningen lite svagare än vad vi är vana vid men det är inget som kommer att påverka oss. Vi ser fram emot en avgörande match där vi kommer kämpa på samma sätt som vi gjorde i helgen. Med den inställningen så blir vi svårslagna, även på Heden säger "Putte" Johansson till siriusbandy.se. 

Sirius-Västerås 5-4
Broberg-Sirius 3-1
Sirius-Kalix 4-4

Sirius trupp till matchen: Jakob Säleby (mv), Gustav Holmgren (rmv), Håkan Kyller, Patrik Johansson, Max Eriksson, Andreas Werner, Erik Sundin, Niklas Hellqvist, Viktor Broberg, Lars Fall, Kalle Spjuth, Andreas Eskhult, Christian Mickelsson, Joachim Boivie, Tobias Engstrand (jr), Johan Hydling (reserv) 

Matchfakta:
GAIS Bandy-Sirius 
Tisdag 21 februari, 19:00
Arena Heden

Posten senast uppdaterad 20 feb 2012 kl. 21:42

Annonser


51