Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
73
7f70c3522e9fb9dc0c0f87c78c46d9d8
Tillbaka

Bandyavslutning med avtackning.

På ledarsidan har Sirius trogna lagledare Elvin Taxén valt att sluta. Elvin har arbetat i ledarstaben sedan 1976. Självklart har Elvin många minnen tillsammans med laget och ett roligt minne som han ville lyfta fram var vinsten i DEX-Cupen 1992. Numera kan vi se Elvin oftare vid kolonistugan än runt isplanen på Studenternas.

Även Sirius trogna materialförvaltare har valt att lägga "skridskorna på hyllan". Rune Jonsson och bandysveriges mest bandyfrälsta skåning, Mulle Mårtensson, har valt att sluta sina uppdrag efter många år vid sidan av isen.

Två siriusspelare har valt att sluta spela bandy. Carl Klingborg vill satsa på en annan karriär och känner att han inte vill satsa fullt ut längre. Urban Förare går inte heller längre att övertala för ytterligare spel utan väljer att avsluta bandykarriären. Eftersom spelarna fick varsitt livstids entrékort till IK Sirius BK:s hemmamatcher kan vi numera räkna in de före detta stjärnspelarna till supporterskaran och de borde vara starka "nyförvärv" till Västra Sidans supporterlag inför supportermatchen i mars.

Ledare och spelare inom IK Sirius BK vill passa på att rikta ett stort tack till alla avtackade ledare och spelare.

Posten senast uppdaterad 13 aug 2008 kl. 13:17

Annonser


51