Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
684
041791044548e0b0fb0da33928e3278c
Tillbaka (UPD: 2010-11-15 11:20:26)

BandyKul har rivstartat säsongen

-Det är kul att anmälningsläget ser ut som det gör så här tidigt på säsongen. Jag uppskattar att vi totalt har 180 barn anmälda redan nu och vi vet av erfarenhet att många även strömmar till efter jullovet då det är snö och riktig vinter, säger Erik Löhman ungdomssansvarig Sirius Bandy.

Sirius och UNIK har BandyKul på onsdagar 16.00-17.00.
Danmark och  BoIS tjejer har BandyKul på lördagar 9.30-10.30.

- Jag var nere på Studenternas i lördags och kollade lite på Danmark/BoIS BandyKul. Massor av knattar på isen, blandat tjejer/killar och de såg ut att ha hur roligt som helst.

BandyKul är nu inne på sitt fjärde år som klubbgemensamt projekt och verksamheten har en utvecklingskurva som pekar uppåt.

- Just BandyKul är enligt mig det viktigaste vi gör i bandystaden Uppsala. Det är en utmaning för alla bandyklubbar i Sverige att skapa sig en bredare bas av barn som börjar åka skridskor och spela bandy. Känslan är att BandyKul börjar bli ett känt varumärke i Uppsala och något som folk känner till. Detta är inget som kommer av en slump utan är frukten av att vi fyra klubbar jobbat otroligt hårt tillsammans för att marknadsföra och göra den här verksamheten ännu bättre.

BandyKul riktar sig till tjejer och killar i åldern 6-9 år. Fokus ligger på skridskoåkning och lek men självklart även en del bandyspelande med klubba och boll.

Posten senast uppdaterad 15 nov 2010 kl. 11:20

Annonser


51