Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
967
2d1cc160f1beec395d601658af9e2370
Tillbaka (UPD: 2011-09-13 14:20:40)

Berglund har skrivit på ett kontrakt till 2017

Det avtal som har skrivits mellan föreningen och Berglund innebär ett långsiktigt samarbete som syftar till att lyfta fram Sirius Bandy som en av landets mest framgångsrika bandyföreningar.

En avgörande faktor i denna ambitiösa målbild blir att Berglund fortsätter sin roll som tränare. Tillsvidare kommer Berglund även att arbeta som klubbchef. Föreningen vill att det processarbete och den utveckling som har skett i A-laget under Berglunds ledning ska implementeras i hela Sirius Bandys verksamhet.

Det finns också andra skäl till förändringen och det är att den nuvarande styrelsen med Janne Sjonemark i spetsen kommer att kliva av sina uppdrag. Parallellt pågår alltså nyrekrytering av en ny styrelse.
Föreningen vill därför säkerställa att Berglund tillsammans med den inre kärnan fortsätter att driva hela Sirius Bandys verksamhet utifrån den vision och filosofi som visat sig framgångsrik.

Magnus Berglund kommenterar;

-Beträffande min kombinerade roll som tränare och klubbchef så kommer jag fortfarande lägga stor tid på att skapa utveckling i A-laget. I klubbchefsrollen är det viktigt att jag ser till att vi jobbar med rätt och lönsamma processer i hela verksamheten. Den närmsta tiden kommer jag tillsammans med berörda, fingranska föregående års resultat och möjligtvis revidera nuvarande budget. Om det blir några förändringar eller beslut efter det arbetet återstår att se.

De bolagiseringstankar som finns är en styrelsefråga och ligger inte i mitt fokus. Intressantare är att vi rekryterar kompetenta människor till en styrelse som kan komplettera oss i den inre kärnan.

Det glädjer mig för övrigt att Janne Sjonemark och styrelsen så tydligt bekräftar och tror på den vision och filosofi 2017/2027 som vi så framgångsrikt arbetat med i A-laget de senaste fyra åren. Det gör att vi blir tydligare internt och externt om var föreningen är någonstans och inte minst, vart vi är på väg. Ju mer attraktiva vi är, ju fler kommer vi att engagera. En stor del i att engagera är att ha en tydlig vision och framgångsbild, och det har vi, avslutar Berglund.


Posten senast uppdaterad 13 sep 2011 kl. 14:20

Annonser


51