Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
267
692bcd1ccf10394f23e564db2adcdaca
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: 2009-01-26 23:22:04)

Alexander Mayborn

Blogg lönar sig

Bloggen är tillbaka. Har vart sjukt upptagen och tyvärr har bloggen fått komma i andra hand men nu kör vi en nystart med full satsning.
 
Så vad har man hunnit med då? Har hunnit med att spela ett par riktigt underbara matcher (Hammarby gånger 2 bl.a)
Sen har jag och laget hunnit med att åka till Stockholm med massa underbara männsikor i föreningen....även respektive fick följa med....lite läckert sådär. Vi åt gott och bjöds på underhållning. Erik som jobbar med BandyKul och mycket mer inom Sirius är en talang på sång å gitarr bl.a så han körde loppet....våran marknadschef bjöd på trolleri som var något utöver de vanliga.
 
Kul att se huvudstaden också, som Vänersborg typ....fast med mer än ett fik och med en möjlighet att åka rulltrappa (det fanns en rulltrappa i Vänersborg när jag va mindre men den va bara 3 meter å folk åkte inte i den så dom tog bort den).
 
Sen har jag även hunnit få uppskattning för min blogg på Birger Jarl.....det är alltid uppskattat med läsare som är födda på tidigt 90-tal och är av motsatta könet. Jag kan ju fakiskt rädda liv om jag får någon av dessa flickor att läsa min blogg istället för freakshowdrottingen herself "blondinbella".
 
Nu e jag helt bananas-trött efter att tränat med laget på underbara Studan. Kom hem från Liverpool imorse, var där igår och kollade derbyt mellan mitt underbara Liverpool som mötte tråk-Everton. Det blev 1-1 efter att Everton gjort mål i första halvlek på sin enda chans i hela matchen.....sedan var det spel mot ett mål och till slut fick världens bästa fotbollsspelare, Stevie "spelaminlåtannarsfårdustryk" Gerrard in bollen efter ett sjuuukt pass av pojksöte Torres. Då myste jag till de rätt så gött på The Kop....Jooo Jo.
 
Är det bara jag som tycker de e freakshow att man kan skjuta folk till rymden, man kan med sin mobil ta reda på vilken låt som spelas på skivan i polarens bil (Track ID, kanske de sjukaste....någonsin) men år 2009 kan man fortfarande inte fatta hur hörnor ska filmas i bandy. Samma vinkel som när ni filmar straffar är inte å tänka på eller??? herregud, vuxna männsikor. Sjukt var ordet.
 
Sov gott på er!!!
 
                Youll never walk alone. / BlondinAleks

Posten senast uppdaterad 26 jan 2009 kl. 23:22

Annonser


51