Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2383
c55fe7cf083f0e9f90e219704eeabfe0
TillbakaMats Jansson (t.v) med Mattias Bolander, VD på Bolander & Co (UPD: 2017-03-21 15:40:58)

Mats Jansson (t.v) med Mattias Bolander, VD på Bolander & Co

Bolander & Co först ut att teckna nytt huvudpartneravtal

Föreningen är mycket glada över det fortsatta samarbetet och att man från Bolander & Co väljer att satsa framåt tillsammans med Sirius Bandy.

- Jag hoppas att den utveckling som vi ser i såväl klubbens breddverksamhet som A-laget fortsätter i samma riktning, dvs att banden mellan elitlaget och föreningen i övrigt stärks ytterligare och att A-laget lyckas etablera sig som ett av de 6-7 bästa lagen i landet. Jag hoppas också att man fortsätter med ambitionen att försöka hålla så många ungdomar aktiva inom bandyn så länge, och så långt upp i åldrarna, som möjligt, säger Bolander & Co's VD Mattias Bolander.  

Bolander & Co har ett stort engagemang för barn och ungdomar. För andra året i rad ser de till att alla under 18 år går in gratis på Sirius Bandys hemmamatcher i Elitserien. Dessutom stöttar de BandyKul och står bakom Sirius Bandys mentorsprojekt, där alla spelare i Sirius Bandys A-lag är mentorer för de yngre spelarna i ungdomslagen.

- Jag tycker det har fungerat väldigt bra och jag tror på tanken att ”se alla” i föreningen, dvs inte bara de duktigaste utan att man strävar efter att engagera och entusiasmera så många ungdomar som möjligt. Mentorsprojektet syftar till just detta, där alla elitlagsspelare fungerar som mentorer, och en förebild på nära håll, åt varsitt av ungdomslagen, säger Mattias Bolander.

Posten senast uppdaterad 21 mar 2017 kl. 15:40

Annonser


51