Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1302
9bf1562438892e47afeecdbafe77931a
TillbakaÄntligen premiär. Foto: Kenta Jönsson (UPD: 2012-10-26 11:12:11)

Äntligen premiär. Foto: Kenta Jönsson

Dags för hemmapremiär

Supportrarna har längtat, spelarna är redo och det är nu äntligen dags för hemmapremiär. GAIS stod för motståndet även i förra årets premiär på Studenternas och det blev en match som präglades av det dåliga vädret och ett försiktigt spel. Denna gången väntas bra väder och förhoppningsvis två lag som vill visa upp sig för publiken. Göteborgarna har spelat stabilt under försäsongen och jämfört med Sirius som av de flesta är tippade att hamna i botten av tabellen så har de flesta tippat att det grönsvarta gänget kommer bli årets överraskning i Elitserien med en slutspelsplats som tips. 

Inför denna säsongen har GAIS bland annat förstärkt laget med Erik Sundin som blev värvade från Sirius efter fyra framgångsrika år i blåsvart. I laget finns det mycket kvalité där Magnus Muhrén givetvis är den stora stjärnan. Det finns ett flertal spelare med stora spetskvalitéer som exempelvis Jacob Bucht, Tony Eklind, Olle Sundin och Eric Claesson som är en av Elitseriens bästa skyttar. 
-Det känns speciellt att spela på Studan igen, jag har ju spelat fyra år i Sirius och är van att spela på hemmaplan där. Det känns inspirerande att spela på Studan igen och det ska bli kul att träffa vänner och familj också säger Erik Sundin om att spela match i Uppsala igen. 

Sirius har en bra känsla efter segern i premiären och tränade idag ett lugnt pass på Studenternas på en bra is enligt spelarna. Det enda frågetecknet inför matchen är Matvej Azarenko som skadade en axel i premiären. Han kommer att träffa lagets läkare under kvällen och lämnar besked under morgondagen. I övrigt är matchtruppen intakt från premiären. 
-Jag tror att det blir en tight match där båda lagen vill framåt. GAIS har varit riktigt bra på försäsongen så det gäller att vi är fokuserade på uppgiften. Vi ska göra allt för att vinna och hoppas att matchbilden blir i publikens smak säger lagkaptenen Lars Fall inför matchen. 


Vi önskar er alla välkomna till en ny säsong på Studenternas IP!

Matchfakta:
Sirius Bandy-GAIS Bandy
Fredag 26 oktober, kl. 19:00
Studenternas IP

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 26 okt 2012 kl. 11:12

Annonser


51