Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1781
103f47fc2132a4b4b832a4d101bf56f2
TillbakaJonas Johansson till höger i bild. Foto: Sirius-TV (UPD: 2014-05-30 15:03:53)

Jonas Johansson till höger i bild. Foto: Sirius-TV

Daniel Berlin till Bollnäs

Jonas, du var den som hade mest kontakt med Daniel Berlin. Vad kan du kommentera om det?
- Det stämmer att det är jag som har haft kontakten med Daniel från vår organisation. Vi har under flera år haft en bra dialog om och när det kunde bli aktuellt för Daniel med Sirius igen. Det ska sägas att det aldrig har funnits några löften från Daniels sida även om känslan har varit att det successivt har närmat sig. 

Nu valde han Sverige igen, varför blev det inte Sirius?
- Det utvecklade svaret sitter bara Daniel på. Sportsligt finns här både förutsättningar och utmaningar som är spännande. Med våra partners hade vi också säkrat upp ersättning och sysselsättning men Daniel kände att han fick ett erbjudande från Bollnäs som han inte kunde tacka nej till.

Kunde ni gjort mer?
- Det är ju det man vill tro i möten med spelare överlag och i synnerhet med Daniel, men han uttryckte själv att vi inte kunde göra något mer och avböjde våra mötesinviter så svaret är nej. Vi har precis som Mats tidigare berättat för UNT gjort allt vi har kunnat. Det är viktigt att våra partners och supportrar förstår det. 

På tal om supportrar och partners, är det något speciellt du vill säga till dem?
- Ja, vi har verkligen haft en lyckad "Silly season" med såväl trupp som tränarlösning. Just nu är den gruppen full av energi och förbereder sig för den kommande säsongen där vi har många intressanta matcher att vänta. Jag tycker det är synd om omgivningen genom denna fråga skulle fastna i negativa tankar när vi har så mycket att se fram emot. Vi är väldigt nöjda med dagens trupp och har höga ambitioner för framtiden. 

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 30 maj 2014 kl. 15:03

Annonser


51