Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
456
117b1ac39b0e286f580e9d9591b098e4
Tillbaka

Elitseriepubliken fortsätter att öka

Efter sex omgångar är publiksnittet 1653, ifjol var snittet vid samma tidpunkt 1297. En ökning med nästan 30 procent och drygt 350 åskådare i snitt.
- En jämnare serie, nio bandyhallar och en mycket större exponering av bandyn i TV leder till kraftigt ökande publiksiffror. Det är verkligen glädjande, säger bandyförbundets ordförande Håkan Ramsin till svenskbandy.se.

IFK Vänersborg har ett publiksnitt på 2294 åskådare efter tre hemmamatcher i nybyggda Arena Vänersborg. Ifjol var snittet vid samma tidpunkt 932.
- Förra säsongen hade vi problem med en läktarbrand som gjorde att vi inte hade något regnskydd för publiken, november var dessutom väldigt regnig.
Hallen är en starkt bidragande orsak till årets publikökning plus att vi haft ett derby hemma mot Villa Lidköping, säger Vänersborgs klubbchef Roland Olin.

Under fredagskvällen har Vänersborg hemmamatch mot Falun, en match som hade varit i farozonen om inte Arena Vänersborg funnits.
- Det är tolv plusgrader och sydlig vind idag, vi hade inte kunnat spela utomhus ikväll, konstaterar Roland.

Matchen mellan Broberg/Söderhamn och Sirius skulle ha spelats på Hällåsen under fredagskvällen. Den är flyttad till söndag 22 november kl 17.00 på grund av att det finns uppenbara risker för isproblem på fredag kväll då det varma novembervädret har tärt på Hällåsens is.

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51