Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2260
69f758dba77a8e7064d75feede93c17f
TillbakaSirius målskytt, Nils Bergström (UPD: 2016-11-02 21:15:43)

Sirius målskytt, Nils Bergström

En bra insats av blåsvart i Västerås

Sirius inleder bra med ett offensivt spel och chanser på mål. Även VSK har chanser och början av matchen är ganska jämn. Första riktiga målchansen får Sirius genom Engstrand som kommer själv med målvakten men blir stressad av en spelare bakifrån och har svårt att få in bollen.

Bägge lagen har inledningsvis svårt att sätta sina chanser och det dröjer en hel halvtimme innan första målet kommer. Det är VSK som står för detta genom Jonas Nilsson efter ett frislag för hemmalaget. Sirius fortsätter dock att trycka på och får ytterligare ett par målchanser men det är grönvitt som även får nästa mål, detta genom Tobias Holmberg. 

Sista minuterna av den första halvleken spelas i ett något lägre tempo men i den sista minuten lyckas Sirius få in ett reduceringsmål. Det är Nils Bergström som står för målet på pass av Oscar Rönnqvist.

Tempot höjs i den andra halvleken och VSK ökar på sin ledning bara fyra minuter in efter en blåsvart felpass. Sirius fortsätter att skapa lägen men får inte in bollen. De kommande tjugo minuterna spelas en jämn bandy med högt tempo och chanser för båda lagen.  

Sirius tar en time out i den 67:e minuten och lyckas samla sig ett tag men med drygt tio minuter kvar av matchen trycker Joneby in 4-1 för VSK. 5-1 kommer inte långt därefter när Holmberg sätter en hörna. Detta blir matchens sista mål och Sirius får åka hem från Västerås utan poäng.

Nästa match spelas borta mot Bollnäs på fredag. Bollnäs tog en poäng i premiärmatchen mot Vetlanda och ligger i skrivande stund under med 1-3 hemma mot Sandviken. 

/Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad 2 nov 2016 kl. 21:15

Annonser


51