Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1652
30835b74e8655fb05a0f68d338cfca8c
Tillbaka

Det blev en riktig kämparmatch på Studenternas mellan Sirius och Broberg. Foto: Kenta Jönsson

Det blev en riktig kämparmatch på Studenternas mellan Sirius och Broberg. Foto: Kenta Jönsson

(Klicka för att visa bilden i fullskala)

En poäng i kampmatchen mot Broberg

På grund av vädret med snöblandat regn blev det mycket långbollar den första halvleken. Sirius utnyttjade Kimmo Kyllönens långa utkast, och Brobergs målvakt satsade lika mycket på långkasten. 

Första målet görs av Broberg på hörna, detta i den 14:onde minuten genom Jonas Nygren. Sirius fortsätter med långbollstaktiken men man har svårt att få till passningsspelet. Broberg har ett visst övertag och gör även nästa mål i den 27:e matchminuten. 

Men Sirius krigar på, och 1-2 sitter sex minuter senare genom Klas Nordström, detta efter ett långkast från Kyllönen. Sirius har nu kommit in mer i matchen, men isen är svårspelad. Första halvlek slutar 1-2.

I den andra halvlek har nederbörden avtagit och isen är bättre. Sirius kvitterar snabbt till 2-2 genom Ilja Grachev på hörna. Men Broberg är inte sena att svara; 2-3 kommer i den 53:e minuten genom Martin Söderberg. Bara två minuter senare kvitterar dock blåsvart igen, detta genom en snygg långboll från Viktor Lundberg. 

Sirius har nu verkligen lyft sig och får flera farliga målchanser. Men istället är det Broberg som målar; i den 65:e minuten glider bollen in bakom Kyllönen. Sirius ger sig ändå inte, ännu ett hörnmål för hemmalaget görs kort därefter genom Klas Nordström. 

Hemmalaget fortsätter att kämpa på och får flera chanser till att ta ledningen. En sådan chans sitter i den 74:e minuten, återigen på hörna. Målskytt Niklas Hellqvist. Länge ser det ut som att Sirius kommer ta hem matchen, men med sex minuter kvar av spelet kvitterar Broberg till 5-5 som också blir slutresultatet. 

Nästa match spelas hemma mot Ljusdal onsdagen den 18 december. 

/Magdalena Carlstedt


Matchfakta:
Sirius-Broberg 5-5 (1-2)
Målen Sirius: Klas Nordström 2, Ilja Grachev, Victor Lundberg, Niklas Hellqvist
Utv. min: 60-20

Posten senast uppdaterad 16 dec 2013 kl. 19:38

Annonser


51