Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1193
575f14cec175320c1a230205861f6c40
Tillbaka (UPD: 2012-04-21 12:29:50)

Erik Sundin lämnar Sirius Bandy

Eriks nya klubbadress blir GAIS från Göteborg.
Klubbchef Magnus Berglund kommenterar;

”Det har varit ett nöje att jobba med Sudden under de här säsongerna. Hans professionella inställning, hans vilja att hela tiden utveckla både sig själv och laget, kombinerat med ett mycket gott förhållningssätt, har bidragit till de framgångar vi haft.
 
Jag har haft en mycket bra dialog och vi har haft ett förtroendefullt samarbete. Jag vill ge honom all ”cred” för den tid han varit här. Vi minns häftiga slutspelsmatcher där Sudden många gånger agerat matchvinnare.
Vi förstår hans intresse att spela tillsammans med sin bror och testa något annat. Det kan mycket väl vara så att vi möts i framtiden igen. Vi i Sirius Bandy önskar Erik all lycka i sin fortsatta karriär”.

Erik Sundin kommenterar;
”Jag ser tillbaka på mina 4 år i Sirius och Uppsala med stor glädje. Jag bär med mig underbara minnen från denna tid! Jag har haft äran att omges av fantastiska lagkamrater och ledare som alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta. Jag vill också rikta ett stort tack till Västra Sidan och alla andra som stöttat oss, utan er så går det inte! Nu väntar nya utmaningar men jag hoppas verkligen vi ses i framtiden igen, på eller utanför isen. #8 Sudden”


Posten senast uppdaterad 21 apr 2012 kl. 12:29

Annonser


51