Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1023
4631aa259606ccaaa785fb4d1cafde59
Tillbaka

Hydling skadade sig under matchen och väntas bli borta i två månader

Förlust för blåsvart i Småland

Sirius dominerar helt i början första halvlek och skapar många bra chanser. I tolfte spelminuten tar blåsvart ledningen genom Eskhult på pass från Lars Fall. Men kvitteringen kommer snabbt; redan i trettonde minuten gör Vetlanda 1-1. Sirius är ändå laget som tar tag i spelet och fortsätter med sitt raka spel som sist mot Broberg. Massvis med chanser skapas och i 24:e minuten nätar Mickelsson efter passning från Patrik Johansson. Sirius gör även nästa mål och denna gång är det debuterande Max Eriksson som kom fri med målvakten efter att ha utnyttjat ett misstag från Vetlanda. Smålandslaget tar efter det målet time out. Sirius spelar stort och fortsätter att dominera samtidigt som man skapar flera heta chanser. Med stort spelövertag leder Sirius med 3-1 i halvtid, siffror som var smickrande för hemmalaget. 

I andra halvlek blir det en total spelvändning och efter att Viktor Broberg ökat på till 1-4 slappnar Sirius av och faller ihop i defensiven. Ett offensivt spelande Vetlanda tar vara på det och gör tre mål på fyra minuter. Ställningen efter 55 minuter är alltså 4-4 och nu tar Sirius timeout. Strax efter det ökar Sirius på till 4-5 genom Patrik Johansson och Sirius är med i spelet igen. Ändå reducerar Vetlanda till 5-5 efter att ha utnyttjat misstag av Sirius försvar, målskytt Björn Einarsson. Bara en minut senare, i 76:e minuten, gör hemmalaget ytterligare ett mål, denna gång genom Jesper Jonsson. Sirius försöker komma tillbaka in i matchen och jagar en kvittering. Sista kvarten av matchen präglas av många chanser för bägge lagen, men inga av dem sitter. Matchen slutar 6-5 och Sirius får åka hem utan poäng. 

Johan Hydling skadade sig olyckligt under den första halvleken och efter undersökning på Akademiska Sjukhuset under dagen så har han fått besked om att ledbandet i tummen är av. Han väntas bli borta i två månader. Vi hoppas att Johans tumme läcker fort och att han snart är tillbaka på bandyplanen.

Resultat: 6-5 (1-3)
Hörnor: 11-6
Utvisning min: 20-20
Publik: 1 286
Målskyttar: 0-1 Andreas Eskhult, 1-1 Fredrik Rinaldo, 1-2 Christian Mickelsson, 1-3 Max Eriksson, 1-4 Viktor Broberg, 2-4 Anderi Morokov, 3-4 Jesper Jonsson, 4-4 Björn Einarsson, 4-5 Patrik Johansson, 5-5 Björn Einarsson, 6-5 Jesper Jonsson.

/Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad 20 nov 2011 kl. 12:01

Annonser


51