Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
633
1d852b8c0d9a5ebb9de243a6d225d669
TillbakaAndreas Werner, Sirius enda målskytt i semifinalen (UPD: 2010-09-27 10:27:52)

Andreas Werner, Sirius enda målskytt i semifinalen

Förlust i semifinalen efter tre raka vinster

Efter seger mot GAIS i en match som göteborgarna beskriver som sin bästa match någonsin så kom Sirius till spel mot Vodnik i en spännande semifinal i Ale Arena. (Se bilder ifrån GAIS matchen här)

Sirius öppnade matchen bra med en bra defensiv. Trots det kom 0-1 till Vodnik då Siriusförsvaret missuppfattade bollbanan på en lyra som Aleksandr Antonov fångade upp, gick förbi Jakob Säleby och gav ryssarna ledningen.
Kort därefter gjorde Andreas Werner sitt första mål för säsongen vilket gjorde att ställningen var 1-1 i halvtid.

Det var Sirius som hade mest boll och försökte skapa lägen på ett bra defensivt Vodnik som mest ägnade sig åt kontringar, något man gjorde riktigt bra. Sergey Kalinin gjorde ett konstmål till 1-2 efter att dragit igenom större delen av försvaret på egen hand. Efter det målet radade Sirius upp chanser, utan att göra mål. Patrik Johansson hade skott i straffområdet som täcktes bort av ryssarna, Kalle Spjuth hade bra skottläge men bollen smet över och samme Spjuth blev också neddragen i straffområdet utan att domaren blåste. Istället kontrade ryssarna in 1-3 genom duktiga lagkaptenen Evgeniy Dergaev. Ett mål som gjorde att luften gick ur Sirius.
Uppsalalaget satsade därför allt framåt in i det sista och det var något som Vodnik utnyttjade och hann också göra 1-4 innan slutsignalen gick i Ale Arena.

Detta var givetvis inget resultat som man är nöjda med och trots många chanser så är det nog spelet i stort som inte var på topp någon gång under helgen.
Det var iallafall nyttigt för laget att få fyra matcher på stor plan och nu ser man fram emot kommande slutspel i Svenska cupen.

Matchfakta:
Sirius - Vodnik 1-4
Målskytt: Andreas Werner
Hörnor: 7-4


Posten senast uppdaterad 27 sep 2010 kl. 10:27

Annonser


51