Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1251
755240cf7296187bea2b089cd780aa7a
Tillbaka (UPD: )

Gabrielsson: ”Man vill alltid visa lite för mycket i första matchen”

Hur ser du på gårdagen?
– Det är alltid kul när matcherna börjar och det känns riktigt roligt att äntligen vara igång, men vi måste ha lite tålamod med spelet och tänka långsiktigt. Det är mycket kvar att jobba på innan serien drar igång.

Vad tycker du om lagets insats?
– Jag tycker att vi gör det bra som kommer igång när vi ligger under med 6–1, det tycker jag visar att vi har en bra lagmoral i truppen. 
– Man vill alltid visa lite för mycket i den första matchen för säsongen, det gjorde att det blev lite för ostrukturerat och uppstressat i första. Men i andra halvlek hittar vi ett lugn i spelet och börjar vårda bollen mer, det får vi ta med oss. Sen var det extra roligt att vi hade så många avbytare och att alla fick visa sig på banan, även juniorerna.

Hur tycker du nyförvärven klarade sig?
– Ilja är jättebra med klubban, därför är det bra att vi kan sätta honom i spel så han kan få visa det. Som när han serverade Viktor Broberg till 3–6-målet. Jag hoppas att vi kommer få se mer sådant framöver. Det var kul att se hans samarbete med Matvey Azarenko också. Joel åker mycket skridskor uppe i anfallet, och det gillar jag. Sen håller Åhlén ihop försvaret bra när han är inne, så nyförvärven gjorde totalt sett bra ifrån sig.

Sirius Bandy–Baikal Energy 4–7 (1–3)
Målen: 0–1 (11) Alexander Nasonov, 0–2 (23) Ivan Usharov, 0–3 (40) Maxim Chyryaev, 1–3 (45) Alexander Mayborn, 1–4 (49) Maxim Kavrylenko, 1–5 (56) Alexander Nasonov, 1–6 (63) Maxim Blern, 2–6 (64) Patrik Eidenert, 3–6 (65) Mattias Åhlén, 4–6 (76) Viktor Broberg, 4–7 (88) Alexander Egorychev.
Publik: 117.
Domare: Mikael Karlsson (Uppsala).

/Erik. J Ström

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51