Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1410
80171d18f08909d2c416fd99ce167a58
TillbakaFoto: Kenta Jönsson (UPD: 2013-01-08 21:27:22)

Foto: Kenta Jönsson

Giffarna på besök

En del skador stör fortfarande Sirius och lagkaptenen Lars Fall kommer inte att spela imorgon. Mattias Åhlén är ett frågetecken inför matchen på grund av hans fotskada som gjorde att han även missade senaste matchen mot Hammarby. I övrigt väntas Pierre Roos vara tillbaka i laget. 
Sirius har revansch att ta på Bollnäs då man gjorde en väldigt svag insats på Sävstaås i november där Giffarna vann med klara 6-2. Förhoppningsvis kommer blåsvart upp i en bra nivå likt den senaste matchen på hemmaplan då man slog Broberg med 7-2. 
- Vi vet ju att om vi gör en bra match, är tydliga i vårt spel och spelar större än Bollnäs så har vi alla chanser att vinna den här matchen. Elitserien är så jämn och när vi är som bäst kan vi slå alla lag. Vi ser fram emot att kämpa för en ny seger på Studan, det är här vi vill vinna säger matchens profil Patrik Johansson. 

Läs hela intervjun med "Putte" i matchbladet som finns att köpa för endast 20 kr! Där finns också laguppställningar, tabell och mer information om matchen. 

Bollnäs är också drabbade av en del skador, inte minst på den finska landslagsmålvakten Timo Oksanen. Det finns dock fortfarande mycket duktiga spelare i laget och en som har tagit stora steg denna säsongen är vänsterhalven Samuli Helavuori som tillsammans med Juho Liukkonen och Ville Aaltonen bildaren farlig finsk trio i Bollnäs. Laget signum brukar vara ett försvar i världsklass med Andreas Westh i spetsen och elitseriens bästa hörnskytte. 

Matchfakta:
Sirius Bandy-Bollnäs
Onsdag 9 januari, kl 19:00
Studenternas IP
Välkomna!

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 8 jan 2013 kl. 21:27

Annonser


51