Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1675
c91ec262fcace099711e327cca2bc080
TillbakaRosendahl. Foto: UNT (UPD: 2014-01-08 18:28:44)

Rosendahl. Foto: UNT

Göran Rosendahl stärker Sirius Bandys tränarteam

- Med sin gedigna erfarenhet av elitbandy på både landslags och klubbnivå och med ett antal VM-guld och SM-finaler i ryggen  så är vi övertygade om att Göran kommer att bidra med mycket energi och kloka råd. Tanken är att Göran blir ett bollplank och ett extra stöd till vårt tränarteam med Olle Gabrielsson, Niclas Stahlén och Fredrik Lindqvist. Med denna extra resurs finns också möjligheter att ytterligare lägga mer tid på individuell utveckling hos några av våra spelare kommenterar sportslig ansvarig Mats Söderman. 

- Det känns också extra kul att Göran i grunden är en Uppsalakille. Han avslutade också sin aktiva elitkarriär i Sirius för bara några säsonger i och med kvartsfinalerna mot Hammarby. Vi hälsar Göran varmt välkommen åter till Sirius Bandy avslutar Mats Söderman.

- Det känns jättekul att få vara med i Sirius Bandy igen. Jag ska göra mitt bästa för att stärka Sirius i satsningen mot ett nytt elitseriekontrakt säger Göran Rosendahl

- Det ska bli väldigt kul att få in Göran som med sin erfarenhet kommer vara en bra person att bolla tankar och idéer med. Jag tror också att han kan tillföra ännu mer energi till gruppen och vara nyttig för oss på många olika sätt säger huvudtränare Olle Gabrielsson. 

Posten senast uppdaterad 8 jan 2014 kl. 18:28

Annonser


51