Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1247
9dc378a46b048011f9bf02e31b471ea9
Tillbaka (UPD: 2012-09-10 14:07:11)

Grachevs kommentarer inför Sirius-Baikal

– Den här matchen är viktig för oss inför Champions Cup, så vi får veta var vi ligger. Sen börjar allvaret, menar Ilja Grachev, Sirius Bandys nyförvärv från Zorkij.

Förra säsongen representerade Ilja Grachev storklubben Zorkij i den ryska ligan. Måndagens motstånd är Zorkijs seriekonkurrent Baikal Energy, och Ilja är den i Sirius organisation som vet mest om motståndet.
– Det är ett hårt slitande lag med några bra spelare. De är vassa på skridskorna och många gillar att ha boll, berättar Ilja.

Förra gången Baikal Energy var på svensk mark var förra året när laget besökte World Cup i Sandviken. Då blev det respass efter tre raka gruppspelsförluster mot Villa, Broberg och Dynamo Moskva. På hemmaplan gick det istället bättre – laget nådde kvartsfinal, men där blev de blivande mästarna Dynamo Moskva för tuffa.
– Det är svårt att säga hur de spelar på försäsongen. I Ryssland spelar de ganska taktiskt för att vara i Ryssland, de försöker hålla boll och gå i rätt lägen och så, berättar Ilja.

Hur borde ni spela mot dem då?
– Oj, det är ju svårt att säga när man är så ny också… Men det gäller väl som alltid att variera spelet och försöka hålla i defensiven, för chanserna kommer ju att komma eftersom de ändå kör rätt mycket. 

Ilja, som anslöt till Siriustruppen i somras, gör själv sin första match i Blåsvart under kvällen.
– Det känns spännande, det ska bli kul att komma igång. Vi har en härlig atmosfär i gruppen, även om vi har mycket att jobba på på planen. Jag har verkligen en jättepositiv känsla, det här kan bli en väldigt rolig vinter.

Matchfakta:
Sirius Bandy–Baikal Energy
Måndag 10 september
Relitahallen, 17:00
Entré: 50 kr 
OBS: Genom ett samarbete med Swedbank så tar vi imorgon emot kortbetalning. Säsongskorten gäller även försäsongsmatcherna. 

Välkomna!

/Erik. J Ström

Posten senast uppdaterad 10 sep 2012 kl. 14:07

Annonser


51