Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1223
6caa43bf9f5dcd169e7c1b7c2eb997a5
TillbakaFoto: Anders Sonesson (UPD: )

Foto: Anders Sonesson

Hallå där...

Kommer Sirius att få ihop en konkurrenskraftig trupp till säsongen 2012/13?
- Det har varit en tuff period men nu är vi laddade med positiv energi igen och vi kommer att arbeta stenhårt under juli och augusti för att lyckas med detta. Vi har kontakter med både spelare och tränare och behöver bara lite arbetsro nu.
 
Finns de ekonomiska musklerna för det? Hur ser ekonomin ut i föreningen?
- Att ha en sund och ordnad ekonomi är något som vi i Sirius Bandy har fokus på, och ständigt jobbar hårt med. Vi gjorde en liten förlust både i fjol och året innan, vilket ”åt upp” vårt egna kapital. Vi kämpar fortfarande med att göra ett nollresultat för det gångna året. Utmaningen är att klar, en sund och ordnad ekonomi och samtidigt ha en trupp som är så stark som möjligt.
 
Varför sprack samarbetet med förre tränaren och klubbchefen Magnus Berglund?
- Det blev en spricka mellan Magnus och A-laget och den blev till slut så stor att vi i styrelsen fann det ohållbart. Magnus valde då att kliva av sitt uppdrag. Det här har aldrig handlat om en strid mellan Andreas Eskhult eller Magnus Berglund, jag vill betona det.

Hur är relationen mellan Sirius Bandy och Magnus Berglund i dag?
Relationen mellan oss och Magnus Berglund är fortsatt god. Vi kommer så småningom att sätta oss ned tillsammans och prata, bland annat om det som hänt.
 
Finns det något du ångrar?
- Magnus Berglund har tillsammans med flera andra gjort ett riktigt bra jobb för Sirius Bandy och gjort oss till ett förening att räkna med. Det är alltid lätt att vara efterklok men vi hoppades kunna hitta en smartare lösning på problemen som dykt upp. Med facit i hand kanske jag och styrelsen ändå skulle reagerat mer handfast i ett tidigare skede. Det får vi i styrelsen i så fall ta på oss.
 
Till sist, ha nu en riktigt skön sommar och lycka till med rekryteringsarbetet.
- Tack för det. Jag vill också passa på att önska alla spelare, ledare, sponsorer och bandyintresserade en underbar sommar. Vi lovar att jobba hårt med rekryteringen i sommar så hoppas jag att vi ses på Studenternas när det drar ihop sig i höst.

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51