Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1762
bc3c1d21bf88d59cfbc51a29b65189b2
TillbakaFoto: Kenta Jönsson (UPD: 2014-04-16 09:20:41)

Foto: Kenta Jönsson

Hammarström väljer blåsvart

- Vi är förstås väldigt glada över att Mattias vill spela för oss. Han har en perfekt bandyålder, ett otroligt bra skott och är även en bra skridskoåkare, säger Mats Söderman, sportsligt ansvarig i Sirius Bandy.

- Det känns bara bra just nu. Det var inget lätt beslut, jag hade några sömnlösa nätter men nu när beslutet är taget så känns det spännande på alla vis, kommenterar Mattias Hammarström.


Det som fick Hammarström att till slut välja Sirius har dels att göra med flickvännen som pluggar i Uppsala, - sen erbjöd Sirius en bra paketlösning för mig med arbete och bandy, fortsätter nyförvärvet. 

Vad har du haft för uppfattning om Sirius sen innan?

- Min uppfattning är väl att det gått lite trögt för Sirius de senaste åren, men det känns som att klubben satsar nu och det ska bli roligt att vara en del av den satsningen.

Berätta lite om din bandyhistoria och hur du ser på framtiden gällande bandykarriären

- Jag har väl spelat i Edsbyn hela min karriär och hade förmånen att vara med där i mitten av 00-talet och har väl egentligen vunnit allt man kan vinna i bandy förutom VM-guld. Men det där är ju många år sedan nu. Jag ser ljust på framtiden, och det vore häftigt om Sirius blev slagkraftigt och kunde få vara med och spela stora matcher. 

Vilka är dina styrkor som bandyspelare och på vilket sätt kommer du bidra nu i Sirius?

- Jag tycker väl att jag har hyfsad speluppfattning och är ganska skridskostark samt att jag skjuter rätt bra. Jag hoppas kunna bidra med de delarna och sen börjar jag väl bli en rätt rutinerad elitseriespelare nu också. 

Vad har du för syn på säsongen 14/15 för blåsvarts del?

- Vi är ju några nya spelare nu så det gäller väl att vi spelar in oss med de andra i laget och får till ett spel som funkar. Sen har jag faktiskt inte hunnit fundera så mycket på säsongen, jag har ju faktiskt inte ens träffat grabbarna ännu. Men jag tror och hoppas att vi kommer få till ett underhållande och effektivt spel som kan räcka långt. 

Vet du vad du kommer att göra vid sidan av bandyn?

- Inget klart ännu, men jag hoppas vi hittar ett jobb jag trivs med.


Vi tackar Hammarström för intervjun och hälsar honom varmt välkommen till klubben!

/Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad 16 apr 2014 kl. 09:20

Annonser


51