Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2415
73796e3d8cee58dee0a0a1361c2528d9
Tillbakafoto: Anna Westin (UPD: 2017-05-26 11:32:58)

foto: Anna Westin

Han förlänger med Sirius Bandy - Till 2020

Victor Lundberg kom till Sirius från moderklubben Falu BS inför säsongen 2013/2014. Efter fyra säsonger med blåsvart och med ett år kvar på avtalet väljer nu Siriusliberon att skriva på för ytterligare tre år. 


- Med den påskriften är framtiden säkrad minst tre år framöver på en nyckelposition. Sirius kommer att ha en av Elitseriens bästa liberos under den här perioden, säger Siriusbacken Johan Jansson Hydling och fortsätter:


Samtidigt sänder det här en signal att klubben arbetar i rätt riktning, när man lyckats med en sådan här underskrift.


För Victor Lundberg själv var det inte ett svårt beslut att ta.


- Det var egentligen inte mycket att tveka på. Jag trivs fantastiskt bra i laget och det känns riktigt kul att få vara med på den här resan som klubben har påbörjat sedan något år tillbaka. Sedan är det klart att livet vid sidan av med sambo och jobb bidrog till att det i slutändan var ett ganska enkelt beslut, säger Victor Lundberg.


Som för många andra i och runt laget känner Victor att klubben och laget är på väg åt rätt håll, efter några tuffa år.


- Tiden i Sirius har varit lite upp och ned med mycket kvalspel. Framförallt tiden efter den andra säsongen jag var här, den var väldigt tuff. Men nu på senare år så känns det verkligen som något är på gång med hela klubben, det har byggts upp en bra struktur på det mesta. Sedan har vi ett spännande lag och jag tror att vi kommer kunna bygga vidare på att vi klarade oss undan kval förra säsongen och ta ytterligare något steg i år, säger Victor Lundberg.


Att nyförvärven Jimi Heinonen, Kalle Mårtensson och Janne Rintala kommer in och förstärker truppen är något som inte kommer försvåra möjligheten att ta fler kliv framåt kommande säsong. 


- Sportgruppen har jobbat riktigt bra med att ro hem de nyförvärven vi har fått och jag tror väldigt mycket på att vi kan utvecklas de närmaste åren. Det var ju precis de här spelartyperna vi ville få in för att bygga vidare på det som vi har påbörjat. De verkar vara sköna killar allihop som kommer gå bra in i gruppen och de kommer göra så att vi höjs som lag, säger Victor Lundberg.

Posten senast uppdaterad 26 maj 2017 kl. 11:32

Annonser


51