Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1216
974935b39d9931c13792a0dc54ed9f41
Tillbaka

Foto: Magdalena Carlstedt

"Här finns alla förutsättningar för att fortsätta utvecklas"

Hur känns det att vara klar för en fortsättning Sirius?
Det känns kul och motiverande att det blev en fortsättning i Sirius och Uppsala.

Vad var det som fick dig att förlänga?
Jag såg ingen egentlig anledning till att inte bli kvar. Här finns alla förutsättningar för att få fortsätta utvecklas. Några fler spelare på det här så kommer det bli bra!

Fanns det några andra klubbar med i bilden?

Nja, egentligen inte. Jag hade tidigt bestämt mig för att vara kvar i klubben. Jag trivs bra i stan och med grabbarna i laget.

Hur laddar du upp nu de sista fyra månaderna innan premiären?
Tränar på bra med laget nu innan semestern, sen blir det hem till sommarstugan vid Örebro och ladda upp batterierna innan vi drar igång på allvar igen i augusti. Det kommer inte vara fysiken vi faller på i år i alla fall.

Hur ser du på kommande säsong?


Jag tycker, trots den hittills lilla truppen, att det känns väldigt bra. Alla som är med och kör nu jobbar på bra med träningen och det är en skön känsla i gruppen. Det är även roligt att det kommit upp juniorer som bidrar med härlig energi. Jag tror på Sirius kommande säsong. Du kom till Sirius förra året från allsvenska Örebro som tjugoåring och tog snabbt en plats i laget och startelvan. Hur känns det? Hade du förväntat dig att det skulle gå så pass bra?

Jag flyttade från Örebro för att jag var helt säker på att jag skulle utvecklas, trots att det inte skulle bli så mycket speltid. Men självklart gick jag in med tron om att kunna ta en plats om jag gjorde det bra. Sedan hade jag lite tur i oturen att få spela när vi fick skador, vilket gav mig den tid jag behövde för att få växa in i det. Jag är nöjd med min säsong trots att lagets insats kanske inte blev vad vi hoppats på. Men säsongen har gett mig självförtroende i att känna att jag håller i elitserien. Jag är övertygad om att jag kommer att fortsätta utvecklas här i Sirius och jag kommer att göra allt för att det ska bli så.

Vad har du för mål och planer med ditt eget bandyspelande? Hur ser du på framtiden?
Man har ju alltid haft en dröm om att spela SM-finaler och VM men på vägen dit tar jag en säsong i taget och tränar hårt för att hela tiden bli bättre. Jag känner ingen stress, jag gör alltid mitt bästa och det borde i längden resultera i någonting bra. Sen om det tar tio år eller tre att nå sin topp, det visar sig.

/Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad 13 jun 2012 kl. 11:59

Annonser


51