Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
173
0b729c12021579d9944c3c4cc9463076
Tillbaka

Olle Gabrielsson

Hejsan!!

Då var det dax för en ny vecka med ett antal rinkpass... Det börjar bli riktigt roligt att åka till Gränbyhallen var och varannan dag... Måste erkänna att man är lite avundsjuk på lag som kör på stor bana redan. Vissa lag har väl spelat 6-7 matcher nu... Men jag måste säga att stämningen ändå är god och vi har riktigt kul både på- och utanför planen. Förutom ispassen så är det mycket styrka på menyn, 2 st benpass och ett överkroppspass. Utöver det så har vi ett löppass och ett spänstpass som ligger på oss själva att sköta. Man kan ju lugnt säga att man är ”rätt” trött i kroppen hela tiden. Skulle man inte känna så tror ja inte att man kör på ordentligt.
 
Nyförvärven börjar också komma in mer och mer i gruppen. Jag kommer presentera dem lite kortfattat under kommande veckor...

Vi börjar med en pratglad målvakt från Småland. Han är inte rädd att ta för sig och är inte den bästa på Fifa08.
-Det känns lite som för tjejerna på idrotten i skolan, ingen vill passa mig... (Jacob ”Sälen” Säleby i Alexander Mayborns lägenhet förra veckan under en tv-spelskväll). Måste dock säga att han är betydligt mycket bättre på just fotboll, absolut den bästa målvakt jag spelat med. Annars brukar de bara sparka o springa. Gärna sparka andra på benen när de inte hinner med. Jo, Jesper jag pratar delvis om dig!!
 
 
// Olle G

Posten senast uppdaterad 3 dec 2008 kl. 20:21

Annonser


51