Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1713
6f25b6d53d8f8f2dfa42ce66118fec4a
Tillbaka

(Klicka för att visa bilden i fullskala)

Hemmavinst mot Kalix

 
Matchen börjar avvaktande; det regnar en hel del över Uppsala vilket ställer till det en del. Men båda lagen krigar på så gott de kan, detta dock varvat med en del misstag från bägge håll.

Efter en kvart spelad av matchen tar Kalix ledningen genom Johan Sundqvist som kommer fri. Sirius får därefter ett par farliga chanser, men bollen sitter inte förrän efter ytterligare en kvart då Nordström efter en tilltrasslad situation sätter 1-1. 

Tempot höjd en del mot slutet av första halvlek, och Sirius får en straff i den 39:e minuten. Pierre Roos sätter den säkert och det står därmed 2-1 till hemmalaget. Sirius tar mer och mer över spelet och ledningen står sig halvleken ut, trots ett par chanser för Kalix.

Regnet avtar i den andra halvleken, men spelet är ändå inledningsvis avvaktande. Därefter börjar båda lagen att trycka på och skapa lägen. Det är Kalix som får nästa mål när Niklas Gälman kommer fri och sätter bollen bakom Kyllönen. 

Sirius får därefter till ett par riktigt heta chanser, och det dröjer inte länge innan man återtar ledningen. 3-2 kommer i den 75:e minuten genom Viktor Broberg. Samme man gör även nästa mål på hörna då han får till en riktigt bra träff som dundrar in bakom Kalixmuren. 

Kalix får en straff i den 93:e minuten; den träffar dock ribban och matchen slutar 4-2 till Sirius som därmed tar två poäng för tredje gången denna säsong. 


Matchfaka:
Sirius-Kalix 4-2 (2-1)
Målen Sirius: Klas Nordström, Pierre Roos (straff), Viktor Broberg (2)
Utv. min: 10-20
Publik: 570

/Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad 9 feb 2014 kl. 11:51

Annonser


51