Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
392
81be053ebbaa4782973561fc7e218569
TillbakaIK Sirius (UPD: 2009-05-18 12:18:49)

IK Sirius

Hemsidan får en pratstund med Jonas Johansson.

- Nej, Absolut inte. Med ett bra möte menar vi att vi har haft ett konstruktivt och professionellt möte. Det är alltid bra att mötas och bilda sig en egen uppfattning om olika spelare. Det var en bra diskussion. I dagsläget håller vi på med att bilda oss en uppfattning om tillgängliga spelare och hur de skulle kunna passa in i Sirius organisation och lagbygge.

I och med att Alexander Mayborn tackade nej till Sirius är det i dagsläget 15 kontrakterade spelare. Ni har hela tiden sagt att truppen ska bestå av 16 man. Är det inte bråttom att fylla truppen med ett sista namn?

- Ja, vi har i dagsläget 15 man. Vi tycker att 16 man i truppen är ett bra antal spelare att jobba med. Om det blir 16 nu eller senare är inte viktigt. Det kan hända att truppen kommer att bestå av 15 man eller till och med 17. Det vet vi inte i dagsläget. Det är inget som vi hänger upp oss på nu.

Patrik Nilsson är en annan person som har nämnts i UNT. Har ni haft kontakt med honom?

- Ja, vi har haft en sporadisk kontakt via sms där vi har hört oss för om hans kontraktsläge. Vi har inte träffat Patrik. Men precis som med andra spelare vill vi jobba professionellt och mötas för att kunna skapa oss en uppfattning om hur de är som personer och om de kan passa in i våran organisation.

Tackar för samtalet och lycka till med rekryteringsarbetet.

- Tack själv.

Posten senast uppdaterad 18 maj 2009 kl. 12:18

Annonser


51