Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
219
2280f528b4a667dd25a0f51dc3e8a381
Tillbaka

Hemsidan var på plats när Göran ”Rosa” Rosendahl presenterades som Sirius senaste nyförvärv.

Vi redan bandyfrälsta vet om Rosas kvalitéer på bandyplan men är kanske inte lika uppdaterade när det gäller hans övriga kvalitéer som ledare och utbildare. Magnus Berglund berättade mer om Rosas tilltänkta roll i Sirius Bandy och inom dess organisatoriska uppbyggnad. Ledord som nämndes var stark skridskoåkning, en person med karaktär och ledaregenskaper som kommer att tillföra mycket.

 

Andreas Eskhult berättade att han och Rosa kom samtidigt till Hammarby. Andreas fortsatte med att vara lyrisk över Rosas kvalitéer och hur Rosa hade varit med att utveckla honom som bandyspelare. Andreas menade att Rosa har mer att lära ut till den redan mycket kompletta bandyspelaren Andreas Eskhult. Ett stort skratt utbröt spontant bland den samlade skaran på presskonferensen.

 

Håkan Kyller berättade för Hemsidan att han tycker att det är enormt roligt att få in Rosa i laget. En dignitet inom bandysverige och ett namn som nämns i samband med andra stora namn.

 

En av de största siriussupportrarna i Uppsala, mera känd som ”Farbror”, var på plats och han ville väl inte direkt se att Siriusspelarna blev sjuka för att få se Rosa spela men hade ändå förhoppningen att uppsalapubliken skulle få se Rosa på plan.

 

Pirre berättade om sin tid som juniorspelare i VSK och vad Rosa betydde för honom då.

 

Rosa är fortfarande en mycket kompetent bandyspelare och det är säkert många nostalgiker inom Sirius supporterskara som vill se Rosa spela i siriusdressen, men det lät som att det bara blir aktuellt om spelarna i Sirius trupp får skador eller andra åkommor som gör det omöjligt för spel.

 

UNT var på plats och undrade om Rosa skulle få spela på annandagen. Magnus Berglund svarade att det inte var aktuellt just nu. Då ställdes frågan direkt till Rosa ifall han ville spela. Innan Rosa hade svarat sa Josse att han också ville spela. Ett spontant skrattanfall spred sig återigen bland pressbådet. Jodå, Rosa är alltid sugen att spela men deklarerade också att det här året blir det sista året som han satsar som spelare. Om det blir så återstår att se.

 

Pressrealesen kan ni läsa på annan plats på Sirius Hemsida

 

Posten senast uppdaterad 22 dec 2008 kl. 20:16

Annonser


51