Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
349
231837451b9959c2f5ab44d2c642f2a5
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: )

Alexander Mayborn

Historia är skapad

Tack Tack Tack Tack alla ni som var på studan igår och skapade historia. Det var sånt tryck på läktaren att det kändes i hela kroppen och den glädjen när Sudden gjorde det avgörande målet går knappast att förklara.
Jag är säker på att ni på läkataren kände samma känsla som oss spelare. Ren lycka. Har aldrig varit med om att ett lag har varit så överlägset i en snömatch. Jag var absolut livrädd för att matchen skulle gå till straffar så de va skönt att mr.100% himself smekte in avgörande målet. Har förstått att många undrar om vi inte tränar hörnor, saken är den att det är näst intill omöjligt att få en ren träff med så mycket snö på isen och därför ser det ut som det gör. Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer då jag ska ut på stan å äta lite och bara njuta. Det var svårt att somna igår......längtar till torsdag som om jag vore en överklassunge i väntan på sina "allt för många och dyra " julklappar på julafton. Vad är det vi allesammans(spelare, uppsalafolket och alla som jobbar runt matcherna) har skapat på studan egentligen??
 
Dags att bygga hall nu kommunen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Dagens youtubeklipp, något som grabbarna i laget har berättat om och som jag ser fram emot nåt så gripande....ouuuueeehhh BDG: http://www.youtube.com/watch?v=att_KOZC3SM&feature=related
 
TACKTACKTACK / 16

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51