Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
589
6def99fa2b029d7a90bab4d883babf1b
Tillbaka (UPD: )

I väntan på nästa säsong

Jag har fått rapporter om att laget tränar på bra och har nu bytt ut isen mot två innebandypass i veckan vilket gör att Fall får fler tillfällen att visa upp sitt monsterskott (har ännu inte sett det med egna ögon så man är ju lite tveksam om det verkligen stämmer).
I gymmet har vi ju fått ett program av Rosendahl som ni kan se delar av på videon som ligger uppe här på hemsidan (Försäsongsträning del 1)

Den senaste veckan kom det ett förslag ifrån SvBF om att skippa kvartsfinalerna och gå över till handbollens modell med slutspelsgrupper. Det ska ju ge fler inkomster till klubbarna vilket givetvis är positivt, men jag minns bara vad jag läste för några månader sedan i GP om matcher med dålig publik i handbollens matcher då det redan var avgjort efter några omgångar. Med andra ord är jag lite klyven till det hela, men jag hörde någon som nämnde att man spelade på detta sättet senast de blåsvarta vann SM guld. Kan ju vara positivt!

Jag pratade med capitano Pierre Roos i helgen som svarade på lite frågor om varför Lars Fall inte är kapten och vem som är den bästa spelaren han har spelat mot. Detta kommer upp i nästa blogg senare i veckan.

#4


Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51