Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
375
29dbae78cbb77d4adb3f0e0ecdae4553
TillbakaJohn Nilsson med sikte på nästa säsong (UPD: 2009-03-14 19:35:53)

John Nilsson med sikte på nästa säsong

Idag skapade vi historia, en seger för bandyn.

Coach Magnus Berglund har under hela säsongen pratat om att Sirius ska spela en underhållande bandy som publiken gillar. Sirius har verkligen utmanat de stora klubbarna i årets elitserie och det är bara Hammarby som haft ett högre publiksnitt än vad Sirius har haft. Men dagens match är den match som har haft störst publik under hela säsongen i hela Sverige. Den enda match som kommer att ha en numerärt större publik är själva finalen. Känn efter själva hur det känns. Vi har alla varit delaktiga när historia har skapats och det här känns verkligen kul.

För ett år sedan var jag överlycklig över att Sirius lyckades kvala sig in till Elitserien igen. Jag såg fram emot den nya säsongen och hade förväntningar om en eventuell kvartsfinal. Magnus Berglund pratade om att slippa kval. Men efter matcherna i Svenska Cupen kunde jag ändå se något som jag inte hade sett förut, nämligen spelmönster som visade på en utveckling av Sirius spel. Det gav en helt annan tyngd i spelet än vad vi Siriusfans hade sett förut. Det blå-svarta spelet var sjösatt och det gick fort, mycket fortare än någon annan hade kunnat tro. I år räckte det till semifinal.

Hur det gick i matchen? Edsbyn vann med 7 – 1. Grattis Edsbyn till finalspel.

Sirius bandy vill tacka alla supportrar, funktionärer och samarbetspartners som har stöttat oss under hela säsongen. Tack hela Uppsala.

PS. På bussen hem pratade jag med en man från Skåne. Han var här och besökte sin son och det var hans första bandymatch någonsin. Kanske Skåne kommer att ha ett lag i elitbandyn om några år? Ingenting är omöjligt och hallarna gör det möjligt.

Posten senast uppdaterad 14 mar 2009 kl. 19:35

Annonser


51