Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1906
764b8331819b302e5b09a6a42e881fba
Tillbaka (UPD: 2014-12-26 09:50:36)

Inför annandagsderbyt mot Hammarby

Drygt ett dygn återstår i skrivande stund innan avslaget mellan Sirius - Hammarby. Två lag som visat på en stark trend i sitt spel. Hammarby har visat en mycket bra form de senaste matcherna. Laget kommer till Studenternas med nio raka matcher utan förlust. Sirius här även de visat en uppåtgående form med 3 av 4 poäng mot Villa Lidköping och Vetlanda. 

Siriusspelarna fick tisdagen och julafton ledigt att åka hem och fira jul med släkt och vänner. Idag är de tillbaka i Uppsala och tränar under eftermiddagen. Ilja Grachev fanns inte med mot Vetlanda på grund av smällen han fick i matchen mot Villa Lidköping. Enligt rapporter ska han vara spelklar och på dagens finns han med och kör för fullt. Om det blir något plats i truppen bestäms efter dagens träning då Thony och Pierre gör sin laguttagning. Robin Olsson som gjorde en mycket väl genomförd match mot Vetlanda är potentiell spelare att få fortsatt förtroende. Junioren Jonas Eklund har haft problem med en ljumske men ska idag träna för fullt med förhoppning om att finnas med i morgondagens trupp.

Se bandyförbundets videoklipp inför annandagsbandyn med bl.a. Ilja Grachev här. 

UNTs artikel med Göran Rosendahl inför morgondagens match kan ni läsa här. 

Matchfakta: 
Sirius - Hammarby 
Fre 26 december kl. 15:13
Studenternas IP

För er supportrar: 

Relitatältet gör preimär imorgon. Det 240 kvadratmeter stora tältet som står inne på Studenternas område är öppet för allmänheten före, under och efter matchen. Imorgon kommer det serveras Pytt & folköl samt glögg och annan fika inne i tältet. (Till matcherna under vinterna 2015 är förhoppningen att det ska finnas möjlighet att köpa starköl). Tältet är öppet från 13:15 då öven biljettinsläppet till arenan sker. 

Är ni intresserade av någon annanstans att äta innan har Sirius tillsammans med ett par restauranger tagit fram en del förslag som ni finner här. 

Varmt välkomna Kom i tid - undvik köer! 

Posten senast uppdaterad 26 dec 2014 kl. 09:50

Annonser


51