Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1070
5085206c8f21af8f0de57baf0df60508
TillbakaKan Sirius ta ännu en seger på Zinken? (UPD: 2011-12-25 21:35:27)

Kan Sirius ta ännu en seger på Zinken?

Inför annandagsderbyt

Storpublik väntas alltså på Zinkendamm där man tillfälligt utökat arenan med ytterligare läktare. Mycket folk väntas komma även från Uppsala där supporterbussar och en buss med sponsorer kommer att åka till Stockholm. Ta chansen att se denna underbara annandagsmatch på plats och stötta blåsvart. 

Sirius har efter två dagars ledighet tränat tillsammans i Relitahallen idag. Samtliga spelare var på plats och är redo för spel och Christian Mickelsson är tillbaka i träning efter sitt landslagsuppdrag i Ryssland. 
Håkan Kyller kommer att göra comeback imorgon efter sin axelskada som har hållit honom borta sedan november. Laget ligger inför denna match på en tionde plats i elitserien och letar efter det fina spelet som man hittade i slutet av förra säsongen då man bland annat slog Hammarby på bortaplan med en man mindre i över en halvlek. 

Hammarby har varit starka på hemmaplan hittills under säsongen men har ännu inte vunnit något match på bortaplan. Bajens stora stjärna Patrik Nilssom har varit borta länge men är sedan någon vecka tillbaka i startelvan och är en av alla duktiga spelare i morgondagens hemmalag som Sirius måste hålla koll på. De ligger för tillfället på en sjunde plats i tabellen. 

Senast Hammarby mötte Sirius på annandagen var 2008 då blåsvart vann med 5-6. I förra årets elitserie vann Hammarby klart på Studenternas (5-9) men Sirius vann som sagt bortamatchen då man åkte hem med två poäng efter att matchen slutat 4-6. I år har man ännu bara mötts i en träningsmatch, den vann Hammarby med 5-3. 

Sirius trupp till matchen: Jakob Säleby, Jani Helin, Patrik Johansson, Andreas Eskhult, Christian Mickelsson, Erik Sundin, Håkan Kyller, Max Eriksson, Kalle Spjuth, Viktor Broberg, Andreas Werner, Niklas Hellqvist, Joachim Boivie, Lars Fall

Matchfakta:
Hammarby-Sirius
26 december, 13:15
Zinkensdamms IP
Kom i tid, undvik köer! 

Posten senast uppdaterad 25 dec 2011 kl. 21:35

Annonser


51