Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1141
d97a48ca911bac3a6a8dbf7e58418648
Tillbaka (UPD: )

Inför Bandyfesten: Sirius-Kalix

Succén fortsätter. Förra året bjöd även då Uppsalas näringsliv hela staden på fri entré. Då stod Västerås för motståndet i en match som Sirius vann med 7-2 inför över 4000 personer på Studenternas och många, många fler i vinterstudion i SVT som matchen sändes i. Kan vi upprepa denna succén tillsammans när Sirius, precis som förra året jagar den sista slutspelsplatsen? 

Kalix, en av årets nykomlingar började säsongen väldigt starkt och slog bland annat blåsvart på hemmaplan med 2-1 i elitseriens tredje omgång. Men på senaste tiden har laget tappat form och ligger nu på nedflyttningsplats med nio poäng. Norrlänningarna består av ett lag med många unga talanger blandat med rutin i form av Mats Rönnqvist och Peter Stock för att nämna några. Inför den här säsongen lämnade också John Nilsson blåsvart för spel i moderklubben Kalix. 

Kalix tre senaste matcher:
Kalix-IFK Kungälv 3-5
Villa Lidköping-Kalix 12-5
Kalix-Hammarby 3-5

Sirius var nära poäng senast i Edsbyn men fick åka med 0 poäng efter många missade chanser. Kalle Spjuth visade bra form under matchen och var planens bäste spelare under den första halvleken. Både Alexander Mayborn och Mikael Jakobsson är tillbaka i träning vilket innebär att Sirius nu har en helt skadefri trupp. På Studenternas har man också börjat hitta formen och har nu endast en förlust på hemmaplan på de senaste fem matcherna (3-6 mot Sandviken). 

Sirius tre senaste matcher:
Edsbyn-Sirius 4-3
Sirius-Vetlanda 6-2
Bollnäs-Sirius 4-1

Sirius trupp till matchen: Jakob Säleby (mv), Jani Helin (mv), Håkan Kyller, Patrik Johansson, Max Eriksson, Andreas Werner, Erik Sundin, Niklas Hellqvist, Viktor Broberg, Lars Fall, Kalle Spjuth, Andreas Eskhult, Christian Mickelsson, Joachim Boivie. 

Matchfakta:
Sirius-Kalix
Lördag 11 februari 16:00
Studenternas IP
FRI ENTRÉ

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51