Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
774
772fbc8c75382409fb683dc58ca84a76
TillbakaMickelsson gjorde fyra mål senast mot Boltic. (UPD: 2011-02-04 15:52:41)

Mickelsson gjorde fyra mål senast mot Boltic.

Inför Boltic-Sirius

IK Sirius har haft lite problem med sjukdomar i laget där Joachim Boivie varit magsjuk och Mikael Jakobsson febersjuk. För Boivies del ser det bra ut och han var med och tränade igår, Mikael Jakobssom däremot har inte varit med och tränat i veckan och får heller inte spela kvällens match då det är en uppskjuten match och att han inte var klar för Sirius när matchen egentligen skulle spelats. Håkan Kyller får inte vara med heller på grund av samma anledning som för Jakobsson. 

Laget var nöjda med insatsen mot Vänersborg och ska försöka bygga vidare på det i kvällens match mot Boltic. Det ska blåsa en del och Boltic har spelat bra mot en del lag hemma på Tingvalla vilket gör att Sirius givetvis måste göra en bra match ikväll för att vinna. 

IF Boltic har det fortsatt tungt och förlorade senaste matchen mot Villa med 10-1. Man har hittills endast spelat ihop tre poäng och kommer med största sannolikhet att åka ur årets Elitserie. 
Man har förlorat många matcher på ett darrigt försvar medan man faktiskt har en del farliga spelare framåt. Konstantin Akhlestin, Robin Olsson och Jacob Bucht är några av de spelarna. Dessutom är lagets stjärna Pål Hansen tillbaka i spel efter sin skada. 

Senaste mötet mellan lagen: Sirius-Boltic 6-2

Matchfakta:
IF Boltic - IK Sirius
Tingvalla, 19:00
Domare: Mikael Karlsson

Posten senast uppdaterad 4 feb 2011 kl. 15:52

Annonser


51