Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1878
86e8322aee94d2933215de1c3b63a819
Tillbaka (UPD: 2014-11-18 21:43:10)

Inför bortamatchen mot Västerås

Västerås var upptaktsträffen den största favoriten till att vinna SM-guld. Vinsten av World Cup i oktober ökade favoritskapet. I serien har laget haft ett tufft spelschema men är ännu obesegrade inför morgondagens match mot Sirius. 

Sirius föll senast mot Vänersborg. En jämn tillställning där Vänersborg drog det längsta strået och drog ifrån under slutmintuterna. 

Laget avslutade på tisdagseftermiddagen den sista träning inför morgondagens match. Pierre Roos ser fram emot att äntligen få möta ett av de tyngre elitserielagen: 
- Det ska bli riktigt kul att få möte ett av de favorittippade lagen. Vi slår ur underläge, så är det. Jag hoppas dock att Västerås gör en riktigt bra match imorgon. Det ger oss en chans att få en värdemätare vart vi verkligen står. I Västerås finns många av Sveriges bästa spelare och de ser bättre ut än på länge tycker jag.  

Hur kommer ni spela mot ett så pass offensivt starkt lag som Västerås? 
- Vi kommer inte att satsa på någon defensiv tillställning. Lite klyschigt lirar vi vårt spel. Sen är vi medvetna om att de kommer trycka ner oss i banan en del men även det är en bra träning för oss. 

Max Eriksson är tillbaka i truppen inför morgondagens match och ersätter Daniel Bärneskär. Laget är annars detsamma som de som spelade mot Kalix och Vänersborg. 

Matchfakta: 
Västerås - Sirius 
Ons 19 november kl. 19:00
ABB Arena

Posten senast uppdaterad 18 nov 2014 kl. 21:43

Annonser


51