Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1833
eecab2b1ad8879ec7ac6c86447894b83
TillbakaLagbild Sirius U20 säsongen 13/14 (UPD: 2014-10-19 09:58:28)

Lagbild Sirius U20 säsongen 13/14

Inför finalhelgen av Svenska Cupen för Sirius U20

- Vi beslutade att åka upp redan på fredagskvällen för att vara utvilade och på plats lördag morgon, säger Gunnar Skagerlind som är en av fyra tränare i Sirius U20. 

Svenska Cupen avgörs i spelformen 2 x 30 min vilket öppnar upp för en offensivare bandy. Alla de fyra lagen (Sirius, Vetlanda, Villa Lidköping och Edsbyn) möter varandra en gång. Det lag som har flest poäng efter söndagens sista match kan titulera sig vinnare av Svenska Cupen 2014. 

- Det är ett väldigt tufft spelschema. Vi inleder mot ”hemmalaget” Edsbyn, möte Villa Lidköping samma dag och på söndagen är den stora nyckelmatchen när vi avslutar turneringen mot fjolårsvinnarna Vetlanda. Vi kommer att ta en match i taget. Däremot känner vi att vi kan slå alla lag om spelarna fortsätter att ta sina roller som de gjorde i den första omgången för två veckor sedan, säger Peter Engstrand. 

Sirius U20 åker upp med en 15-manna trupp bestående av 13 utespelare och 2 målvakter. 

- Vi har alla spelare tillgängliga för spel vilket känns väldigt bra och gör oss slagkraftiga. Det är en bra mix av spelare och vi har föremånen att ha med oss våra fantastiskt duktiga 97:or, Camilton, Thorén och 96:or Skagerlind, Sahlström m.fl. Det är dock våra juniorer född 1995 som ska bli våra nyckelspelarna i helgen. Vi har en av de skarpaste och målfarligaste anfallarna i form av Tobias Engstrand och spelfördelaren Jakob Edberg. Vi har tidigare berömt vår försvarsspel och kan känna oss lugna med försvarsjättarna Jonas Eklund och grovt jobbande Max Rydberg. Sen har vi Gustav Holmgren i målet längst bak som är en av de bästa och mest erfarna U20-målakterna i landet, avslutar Josef Camilton. 

Spelartruppen: 

Gustav Holmgren , Ludvig Jonasson (målvakter)

Hannes Skagerlind, Erik Svärd, Jonas Eklund (backar)

Oscar Rönnqivst, Jakob Edberg (halvor)

Viktor Sahlström, Clarence Wahman, Johannes Camilton, David Thorén, Oskar Hansson, Nils Bergström (mittfältare)

Tobias Engstrand och Max Rydberg (anfallare)


Posten senast uppdaterad 19 okt 2014 kl. 09:58

Annonser


51