Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1819
d279d60c5516b37a6b2fd3810c403165
Tillbaka (UPD: 2014-10-04 10:33:46)

Inför matcherna mot Kuzbass och Baikal Energy

Fem matcher mot ryskt motstånd återstår innan seriepremiären mot Kungälv den 24 oktober. Helgen bjuder på två matcher när Kuzbass och Baikal Energy gästar Relitahallen. Både de ryska lagen gör sina slutliga förberedelser inför World Cup som drar igång på torsdag. 

Idag ställs Sirius mot Kuzbass som har under 2000-talet varit en av de ledande och mest framgångsrika klubbarna som ständigt utmanat Dynamo Moskva om den ryska mästartiteln. Laget har sedan 2001 spelat sju finaler och vunnit tre guld ligaguld. De senaste åren har dock framgångarna avtagit när lag som Zorkji, Jenisej och Dynamo Kazan utmanat Dynamo Moskva om titeln.

På söndag ställs Sirius mot familjärt motstånd i form av Baikal Energy. De två tidigare försäsongerna har lagen träningsspelat mot varandra. Både gångerna med seger för Baikal Energy. 

- Det får bli tredje gången gillt mot Baikal Energy på söndag. Vi kommer i helgens matcher att fortsätta bygga på det vi har gjort i tidigare matcher, vi har kommit en bit men det är en lång process. Förhoppningen är att ta med sig något bra från varje match så att helheten till slut blir bra. Jag har ganska dålig koll på de ryska lagen men det man vet är att det alltid går fort så det gäller att ha fart på skridskorna, säger Jakob Jenefeldt. 

Matchfakta: 
Sirius - Kuzbass
Datum: Lördagen 4 oktober
Tid: 17:45
Plats: Relitahallen 
Entré: Gratis

Matchfakta: 
Sirius - Baikal Energy
Datum: Söndagen 5 oktober
Tid: 16:45
Plats: Relitahallen
Entré: Gratis

Posten senast uppdaterad 4 okt 2014 kl. 10:33

Annonser


51