Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
659
1c9207d7d12c65602f86129f88fd1717
TillbakaPierre Roos är redo för Sandviken (UPD: 2010-10-26 23:10:20)

Pierre Roos är redo för Sandviken

Inför premiären: Matchdags

Jobbet kring arenan med tält, kiosker, arenareklam med mera är i full gång och hela klubben laddar förväntningsfullt inför Elitserien.

Igår hade laget träning och samlades efter för att äta tillsammans och prata lite om sin ambition med årets elitseriespel. Ikväll hade man sitt sista träningspass inför premiären och alla deltog, dock fick Jesper Bergelin kliva av som har problem med höften och är osäker till morgondagens trupp.

I måndags träffades hela Elitseriens tränare samt några spelare i Stockholm där man gick igenom alltifrån favoriter i serien till vilka förhoppningar man har på att utveckla bandyn. Sandviken tippades som guldfavorit av hela tio st tränare, största utmanare tippas Hammarby och Villa Lidköping att bli.

Missa inte möjligheten att se Sirius för första gången på hemmais i år och stjärnor som Mossberg och Svechnikov samt Uppsalasonen Daniel Berlin.

Sirius trupp till matchen: Säleby (mv), Bergelin (mv), Roos, Boivie, Wiberg, Fall, Werner, Sundin, Johansson, Eskhult, Spjuth, Mickelsson, Nilsson, Vikström, Wängelin (jr)

Matchfakta:
Sirius-Sandviken
19.05 . Studenternas IP
Kom i tid och undvik köer!Posten senast uppdaterad 26 okt 2010 kl. 23:10

Annonser


51