Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
990
672693a1e7ad2c6ed658102591b26232
Tillbaka

Mayborn gör ikväll sin första match för året som officiell Siriusspelare

Inför Rhodina Kirov-Sirius

Sirius har bra resultat med sig från World Cup där laget spelade en stabil defensiv och tog ytterligare ett kliv i sitt blåsvarta spel. Nu har man denna matchen kvar och eventuellt en till innan man hoppas vara redo för premiär. 
Eskhult och Spjuth hittade ett fint samspel i helgen och det hoppas vi givetvis att fortsatt få se men ikväll kommer Spjuth att vila pga sjukdom. Johan Hydling är osäker på spel då han har ont i en hand och Mickelsson kommer inte till spel då han igår opererade näsan. Däremot kommer Sirius senaste nyförvärv, Alexander Mayborn att få göra sin första riktiga match som Siriusspelare sedan succésäsongen för tre år sedan. 

Rhodina Kirov är ett lag som brukar kämpa i botten av den ryska ligan. Patrik Johansson var i Kirov förra vintern där han bland annat spelade mot Kirov region med det svenska U23-landslaget.
- Vi förlorade med en del mål mot det laget som hade med några bra spelare från Kazan också. De var riktigt vassa på kontringarna precis som många andra ryska lag och i övrigt spelar de ganska typiskt ryskt säger "Putte" till siriusbandy.se 

Matchfakta:
Rhodina Kirov - Sirius
Torsdag 20 oktober, 17:20
ABB Arena

Posten senast uppdaterad 19 okt 2011 kl. 16:10

Annonser


51